Pluspunten

Ruim assortiment met een nette webshop. Prima berichtgeving voor levering en snel in huis.

Zou het zo maar even niet weten

Pluspunten

Ik had iets besteld wat makkelijk door de brievenbus ging maar werd toch met pakket post voor 6,95 verstuurd

Pluspunten

Goede en snelle service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Werkt voor geen meter! Vallen worden alleen maar leeggegeten en gaan niet af of wel maar zonder een muis te vangen

Pluspunten

Snelle verzending, kwaliteit product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het heeft nog geen resultaat gehad......niets gevangen

Pluspunten

Tevreden zeer snelle levering,over het product kan ik nog niets zeggen omdat na 2 weken pas resultaat bekend is.

Pluspunten

dit apparaat voldoet aan de gestelde eisen

nvt

Pluspunten

Lijmplanken tegen muizen! Al weken lopen we te rommelen met vallen, glasplaatjed ed... 1 uur lagen de planken en we hadden er al 2 te pakken! Op naar de eventuele rest! Ik ga rustig slapen, de planken doen het werk zonder dat ze onze honden in gevaar brengen!!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering goede producten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

ik bestel het online zodat het thuis bezorgt wordt, nu moest ik nog naar het afhaalpunt. Ik zag alleen de mogelijkheid om aan te klikken als ik niet thuis zou zijn het bij de buren geleverd kon worden maar daar moest dan weer voor betaald worden, belachelijk

klantvriendelijker zou zijn als het gewoon thuisbezorgd zou zijn. nu had ik net zo goed naar de dierenwinkel kunnen lopen want daar kwam in langs.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

meer service gerichtheid naar klanten

Ik bestel een wespen val van ruim 50 euro krijg een product van 12 euro geleverd na telefonisch contact willen zij mij pas het juiste product opsturen als ik het goedkope product heb teruggestuurd dus service 0,0 Hierdoor ontvang ik mijn produkt dus veel later terwijl het hun fout is totaal geen service dit bedrijf

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed product geleverd en snel .De muis snel gevangen

Pluspunten

Op 't feit dat het product niet het werk deed wat het zou moeten doen vind ik 't netjes dat ik het terug kon sturen en dat ik de rekening niet hoefde te betalen verder

Hetgeen wat ik besteld hebt, werkt niet. Nog steeds last v muizen en het is nu een wk geleden dat ik de lokdozen geplaatst heb

Pluspunten

Alles volgens afspraak

4 stars: good service, well treated

Positive

Fast delivery withing one day

Pluspunten

Snelle levering zoals beloofd.

Zeppelinstraat 10

1704 SH Heerhugowaard