2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel opgestuurd.

Product werkt niet. Vogels trekken zich niets aan van de vogelverschrikker....

Geen idee

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

snel leveren van de artikelen alle artikelen op voorraad

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Duidelijke site Snelle levering Makkelijke betaling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel bezorgd; duidelijke informatie

Hoewel ik aangegeven heb na levering te betalen, zou ik volgens het eerste mailtje van het bedrijf al betaald hebben, hetgeen niet het geval was.

Pluspunten

snelle en goede service als je iets vraagt krijg je snel en duidelijk antwoord.

Pluspunten

Snelle Levering Vriendelijk telefonisch contact

Pluspunten

Goed advies

Pluspunten

- Gebruiksvriendelijke website. - Snelle levering. - Emails worden direct beantwoord. - Bij een defect: product / onderdeel wordt direct vervangen onder garantie..

Momenteel geen verbeterpunten.

Pluspunten

gekocht op aanraden van familie. Makkelijk te bestellen en keurige aflevering. Vanmorgen gemonteerd. Dus nu maar afwachten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

anti vlooien haals band ruikt lekker

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een dikke vette 10 voor dit bedrijf.Super netjes en vriendelijk behandeld door de mannen. Een nieuwe bestelling wordt opgestuurd daar het vorige zoek was geraakt door DPD. Dit is nog eens service daar kunnen de bezorgers van DPD nog eens wat van leren. Ik geef ongedierteproducten.nl dan ook een Gouden Douche. TOP!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

niets

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ongediertebestrijding.nl maakt gebruik van een onprofessionele pakketbezorgdienst (DPD) en dat wrijft in de beoordeling helaas negatief op hen af, omdat zij er toch mee samenwerken. De slogan dat je je bestelling normaalgesproken binnen 24 uur in huis hebt, is in mijn ogen ietwat te optimistisch. Mijn ervaring in het kort: in het weekend voor het eerst een product besteld via de webshop. Pakje maandag klaargemaakt en zou op dinsdag komen met DPD Pakketservice. Wat volgt is een klucht aan track&trace foutcodes: eerst was mijn adres onbestaand, daarna bestaand maar fout en toen toch weer goed en opeens was het pakje zoekgeraakt door een sorteerfout. Het is inmiddels vrijdag en de e-mail om deze review te schrijven is er eerder dan mijn pakje.

Tip: Wellicht is het waard een professionele(re) bezorgdienst te overwegen.

Pluspunten

Pluspunten

Producten geheel conform de verwachting (beshrijving). Snelle levering en deugdelijk verpakt.

Email met verzend bevestiging en de traceer code te laat verzonden, namelijk een dag later dus op de dag van de levering zelf. Hierdoor enige verwarring omdat de (automatisch gegenereerde?) tekst vermeldde dat de levering een dag later ("morgen") zou plaatsvinden. In dezelfde email werkte de link niet voor de track & trace (als gevolg van een spatie in het adres). Met knippen en plakken kon het nummer echter uit de link worden gebruikt, om zo toch de juiste pagina te vinden, en te zien dat de levering zoals verwacht 'vandaag' en niet "morgen" zou plaatsvinden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke website

duurde langer dan ik dacht dat ik het in huis had..

Zeppelinstraat 10

1704 SH Heerhugowaard