Prima product

Werkt perfect bij bestrijding ongedierte

Groot aanbod aan artikelen

Veelzijdige website, groot aanbod aan scherpe prijzen, zeer snelle levering en een goede opvolging

Hoeveelheid en prijs is perfect

Goed product

Zeer snelle en vlotte levering

Aangenaam verrast door de snelle levering van het pakket

Doen wat ze beloven

Goedkoper dan concurrenten en snelle levering zoals beloofd.

Goed en snel geleverd

Afdoende

Heeft verstand van zaken. Doet wat er beloofd word. Wij zijn nu marter vrij. Van begin tot einde goede service.

Snel geleverd.

Goed verpakt en snel geleverd.

net aangekocht en dus nog niet ervaring met resultaten

aankoop ging goed en lijkt veelbelovend

Super goed lijm werkt perfect

Slecht

Het lokvoer help niet waardeloos

Verkeerd product geleverd

20L Perfacs besteld, samen met Bestrijdingspakket los. Vervolgens Embasol in plaats van Perfacs ontvangen. Ik heb het idee dat ze van de Embasol af moeten of de Perfacs niet op voorraad hebben, omdat ze op de website ook al Embasol promoten ten opzichte van Perfacs. Ik moest de dag na levering aan de gang met het spul dus ik had geen tijd meer om er nog wat aan te doen. Meermaals proberen te bellen (zaterdag), maar er werd niet opgenomen.

Best tevreden

Best tevreden

Snelle bezorging

Snelle bezorging goed produkt!!

Goed spul

Muizen blijven er goed op plakken

Goede klanteservice

Ik had een foute bestselling gedaan, teruggestuurd en kreeg zonder probleem geld snel terug.

Prima leverancier

Snel geleverd wat ik besteld had

Knappe service en degelijk product

Goed!

Perfecte service

Reageren snel op mail en boden excuses aan voor verkeerde bezorging van bestelde goederen. Kreeg heel snel juiste goederen geleverd en mocht verkeerde goederen houden. Echt een top bedrijf!

Gewoon perfect

Goede levering,..op tijd..en goed verpakt!!

Snelle en correcte levering

Kan pas beoordeeld worden na langere gebruiksperiode.

Klantgericht en goede service

Hartelijk dank voor jullie gegeven info bij mijn navraag over de levering van de andere twee dozen na ontvangst van t eerste pakket. Snelle reactie en adequaat

goed en vlot geregeld

duidelijke afspraken en netjes geregeld

Zeppelinstraat 10

1704 SH Heerhugowaard