Snel geleverd, goede service

Alles is snel geleverd. Goede service, zal zeker hier nog een keer bestellen.

prima service

heb een paar keer besteld en zeer tevreden

Makkelijk besteld en snel geleverd!

Zocht een middel tegen emelten in het gras en kwam bij het middel Larvex terecht. Via de website gezien dat het in de aanbieding was en maar gelijk besteld. Het werd snel en goed verpakt geleverd. Prima service en prijs! Volgende keer weer!

Supersnelle service

Zeer snelle levering tegen een goede prijs

Top geholpen

Ik ben top geholpen raad het iedereen aan

Er wordt snel gereageerd op je bestelling. En is snel verstuurd.

Tot vandaag nog altijd positief.

Heb het product Larvex gebruikt zoals aangegeven op de verpakking,en tot op vandaag is er een duidelijke verbetering van het gazon.Het stimuleert duidelijk de groei.

Perfecte levering

Perfecte levering

duidelijke uitleg en goede service

zie boven

snelle, correcte levering en effectieve producten

Super snel geleverd en goede prijs

Gepaagd door houtworm heb ik mij gewend tot de internetshop. Mijn ervaring is super. Goede communicatie en snel geleverd. Daardoor geen stagnatie in de renovatie. Thanks

Slecht

Ik ben al bijna een week bezig om voor dit product batterijen te krijgen Zonder batterijen werkt hij niet Dit vind ik een zeer slechte zaak

Top product en snel geleverd

Top product en snel geleverd

"Verstuurd als brievenbuspakje"

Volledige verzendkosten betaald, "handig" verstuurd als brievenbuspakje. En zoals altijd heeft PostNL "het bezorgmoment niet gehaald".

Nog geen enkele verbetering te zien graszaad ontkiemt ook nog niet ?

Ik wacht het nog effe af maar had Sneller resultaat verwacht .

Super goed

snelle levering goede artikelen

In 1 woord, super

Helemaal top!

Super snelle levering en goed product!!

Goede klantenservice!

Er was iets fout gegaan met de verzending van mijn bestelling. Na het melden heeft men er alles aan gedaan zodat ik de dag nadien mijn goederen kon ontvangen.

goef

bestelling gedaan; vloeistof tegen houtworm. Ik kwam er later achter dat het gratis wordt verzonden vanaf € 40,- Gelukkig kon ik achteraf na een belletje nog een kleine bestelling toevoegen (zodat bedrag boven de 40,- kwam)en zijn de verzendkosten teruggestort. Prima service dus !. Misschien is er een mogelijkheid om dit bij een bestelling onder de 40,- nog te vermelden. Voordeel voor de klant en ook een grotere bestelling

Betrouwbaar

Product besteld volgende dag geleverd

netjes op tijd geleverd. Tevreden .

Product is eenvoudig te gebruiken. Afwachten uiteraard of het werkt.

Nette en snelle levering

Goed ingepakt product. Nu hopen dat het werkt.

Goed product

Goed product