Larvex bleek gewoon mest

Wij hebben last van engerlingen in ons gazon. We zochten een stooimiddel en bestelden Larvex. Dat bleek gewoon mest en dan is ruim 50 euro voor 12 kilo wel wat duur.

Service

Eerst verkeerde product opgestuurd vervolgens wel juist product opgestuurd maar over algemeen duurde te lang Door het foutje wn extra wachten haf ik er weinig meer aan

CORRECTIE op Niks ontvangen.

CORRECTIE : Na een telefoontje meteen de volgende dag binnen.//Order geplaatst op 7 april. Niets ontvangen op 19 april. Nog niet eens aangemeld bij PostNL volgens Track&Trace.

Goede herhaalzending

Larvex tegen Engerlingen

Uitstekende aflevering of tijd en van goede kwaliteit

Zeer snelle afhandeling

Heb het in het weekend besteld en het was er maandag ook al

Op tijd geleverd, artikel werkt goed,goede prijs

De vangkooi werkt

Goede produkten. BSO Lavrex nog testen, bij warmer weer en veel regen.

super

heb mijn bestelling in goede orde ontvangen ,dank je wel ,fijn dat het als nog goed is gekomen

Snel en makkelijk

Super snel en makkelijk

snel en efficiënt

doe zo verder

Tevreden over artikel en levering

EathCare, odor remover bag doet goed zijn werk. Zeker zorgen voor verluchting!

Snelle en correcte levering.

snelle levering goed produkt

Vlot afgehandeld en geleverd

Aan te bevelen

Top !!!

Top service , snelle levering . Echt een aanrader

Snel leveren en zeer service gericht

Makkelijke website en snel geleverd, Na ontvangst van de hoes had ik nog een aantal vragen. Toevallig kwam ik langs hun kantoor en ben bij ze binnengegaan. Ze hebben alle tijd genomen om de vragen te beantwoorden. Zeer service gericht.

correcte service

stipte en correcte levering

tevreden

was zeer tevreden

Binnen 2 uur 2 muizen gevangen!

Op advies van een vriendin plakstrips gekocht voor muizen te vangen. Binnen 2 uur resultaat!

Slecht

Er wordt niks geleverd. Er wordt niet gereageerd op enige vorm van communicatie.

Prima product

Helpt perfect. En een snelle levering.

Zeer goede klantgerichtheid en service

Naast de professionele producten die ze verkopen ben ik erg te spreken over de telefonische klantgerichtheid en afterservice. De 5 sterren zijn te wijten dat er tijdens 1 levering iets niet goed is gegaan. Hier kon ongedierteproducten niets aan doen. Dit is tot twee keer toe vanwege een miscommunicatie, zeer vakkundig, snel en netjes opgelost. Iets beloven en direct doen. Snelle leveringen als resultaat. Kortom ga zo door.

Alles goed geregeld

Heel snelle levering