plakt super

supergoed plakkende taaie kleurloze lijm

Slechte lijmplanken

Heb 2 lijmplanken neer gelegt en ze zijn er bij allebei eraf gekomen de haren zitten nog op de plank dus ik vind het slechte lijmplanken

alles goed

super snel bezorgd

Prima middelen

Goede producten voor een redelijke prijs die snel waren bezorgd

Snelle levering van fantastisch product!

Zoals vanouds. Weer Mustolet anti marter spray 150ML nodig en weer fantastisch service!

Supersnel geleverd

Ik kocht geurkorrels tegen emelgen. Of het ook werkt moet ik nog afwachten, maar de aflevering was binnen 12 uur.

Platen werken goed

snel geleverd en product werkt goed sorry eerder beoordeling verward met ongedierte bestrijding bedrijf waar we contract mee hebben dat is echte onzin zelf kopen en plaatsen is beter zij geven gewoon eten werd alleen meer en nu met platen ben ik bijna klaar ook andere producten gekocht alsof dit allemaal beter werkt

Heel content

Zeer sterk product ik had bedwantsen nog niet zo lang,ik heb vanalles geprobeerd, maar dit product ik heb het 3 dagen gebruikt elke morgen als ik wakker was en ramen op tot s'avond om te verlucht, nu niets meer

Goede service.

Precies wat ik zocht,en niet te duur.

Het werkt goed, maar je moet wel geduld hebben

Muizen blijken niet meteen in de val te lopen, inelk geval niet onze donkerbruine veldmuis. Maar zoeken naar de looppaden en de plakstrip verplaatsen, tot het een keer lukt. Maar we zijn wel een paar weken bezig geweest. O ja, vallen en gif bleek bij ons helemaal niet te werken

Werkt goed

Werkt goed

mijn ervaring met is uitstekend

mijn ervararing met ongedierteprodukten zijn uitstekend

Helemaal top!

Goede prijs, goed product, snelle levering, super!

snel geleverd en direct resultaat

snel geleverd en direct resultaat

Goed producten

Super dankbaar

De Informatie van jullie was doeltreffend. Het waren echt torrentjes, ben ze inmiddels kwijt door kontinu stofzuigen. Hartelijk bedankt voor de Info. De ongediertebestrijding uit Sittard was bij ons thuis en zijden het was een broodkäfer, maar dat beesje zag er anders uit.

Top producten en snelle levering.

Supertevreden!

Producten zijn goed en snel binnengkregen.

Behulpzaam en service gericht

Contact opgenomen met klantenservice en blijkbaar had ik op afghalen gedrukt. Verzocht om mijn spullen tegen een vergoeding alsnog te verzenden. De klantenservice bood zelf aan om het deze keer gratis te versturen. Wat een goede service. Ik kom hier zeker terug als ik weer wat nodig heb!

helemaal top

prima. in het verleden heel veel overlast gehad nu uit voor zorg

Snelle levering goede beschrijving op site

Duidelijke site met goede uitleg over toepassing van de anti ratten/muizen-kit. Snelle levering en goede prijs.

Perfekt

Muis in 1Dag gevangen