Prima ervaring.

Prima ervaring, zeer behulpzaam en vriendelijk, het lukte mij niet om via de site te betalen ik ben denk ik niet snel genoeg en dan is de tijd voorbij om geld over te maken, even een belletje en zij stuurde mij een pdf nota zodat ik het geld wel over kon maken prima service, ga zo door zou ik zeggen. Groet Frank Ekelschot

Snel en correct

Zeer matig

Materialen totaal niet compleet Er missen bouten en ringen Prijs kwaliteit zeer matig van de materialen

slechte communicatie

ik heb hen 4 dagen geleden via hun site een bericht gestuurd en aangegeven dat ik niet tevreden ben over de gekochte producten. Nog steeds geen reactie!

Levering prima, product doet niet wat ik ervan verwacht had.

Ik heb een middel gekocht waarmee ik spinraggen en spinnen zou kunnen bestrijden. Ik heb netjes gedaan wat er op de verpakking stond. Op het moment dat ik de spray aanbracht, kwamen de spinnen wel tevoorschijn, maar ze kropen vervolgens weer terug naar waar ze vandaan kwamen, en gingen de avond erna gewoon weer opnieuw beginnen met het maken van enorme webben. Jammer.

Snelle levering.

Vlot geleverd.

Goede en snelle levering

Goede ervaring

Mooie site en goede levering

Goede omschrijving op de site, competitieve prijzen, en netjes verpakt.

Ik vind ongedierte niet fijn, dus moest ik bij deze werkzame producten zijn.

Alles prima verlopen. Kwalitatief goede producten. Prijzen zijn bijzonder klantvriendelijk. Als je last hebt van ongedierte zeker een aanrader.

Direct nadat ik melde dat het verkeerde product aan mij was geleverd werd het juiste product naar mij toegestuurd met een retour bon voor het foutieve product. Prima afhandeling.

Prima spul

Prima, snelle verzending

Moet product nog gebruiken en weet dus niet of het goed werkt

Vlotte levering, prima produkt.

Zie boven.

Duidelijke website, vriendelijk personeel, snelle verzending

Duidelijke website, vriendelijk personeel, snelle verzending. Oplossingsgericht, er was iets niet leverbaar, gelijk contact over hoe dan wel. Keurig verpakt.

Zeer tevreden! snelle levering en perfect product

De aankoop is snel en vlot gegaan. De levering was ook in orde. Product komt in een gemakkelijke plastieken afsluitbare zak met alle nodige info bij (over verzorgen en behandelen van de hoes). Mocht je deze ooit willen hergebruiken en of ergens proper bewaren. Voelt heel natuurlijk aan. Geen geluid bij bewegen. Past mooi aan voor formaat 140 x 200 (21cmH). Afsluiting komt met een 'how to' guide + voor de zekerheid zit er zelfs een beveiligingsafsluiting bij zodat dit zeker niet zou kunnen opengaan. Zéér tevreden voor prijs en kwaliteit.

super slecht

Ik heb een zeer slechte ervaring met het bestellen en retourneren van een product. Het pakket werd teruggestuurd en was niemand ter beschikking die het pakket wou ontvangen of ondertekenen. Het pakket werd teruggestuurd wat moet ik nu doen het kost een pak geld om het op te sturen en ben er niks mee. Wat nu ????

Snelle levering , goede ptijs

Goed advies en snelle levering

Goed en neutraal verpakt

Zeer snel verzonden en de volgende dag verkeerd afgeleverd door Post NL. Echter na 2 dagen bezorgt door mensen die het pakket hadden ontvangen.

Produkt als omschreven en snelle levering

Bestelling zoals beloofd de volgende dag al ontvangen!

Prima bedrijf met goede klantenservice

Na aanvullende informatie te hebben gehad via klantenservice product besteld en optijd geleveerd

Voordelig ėn snelle service

2 bestellingen gedaan en beide supersnel verzonden en geleverd. Ik zal niiet zo snel nog elders bestellen.

Mijn product bleek niet meer voorradig. Keurig een mail ontvangen hoe e.e.a. af te handelen.

Zeppelinstraat 10

1704 SH Heerhugowaard