Binnen 2 dagen succes,

Het werkt zeer perfect al 3 muizen gevangen in 2 dagen. Echt een aan raarder

Ben tevreden, makkelijk & snel. Dank

Na bestelling volgende dag meteen in huis. Na het plaatsen van de plakkers was het meteen raak. Nu weer muisvrij. Zeer tevreden!!!!!!!!! Zeker aanrader; ik heb meerdere dingen tevergeefs geprobeerd

Goede plakstrips als er iets op komt van een spin in huis komt niet meer weg.

Snelle levering, Fijne website.

uitstekend

Zit nog te wachten

Post.nl heeft pakket schijnbaar verkeerd bezorgd.zit dus nog te wachten op de zending, hoop snel iets te vernemen.mocht die geretourneerd zijn dan hoor ik dit graag . Mvg John vergeer

Gewelduuuuuuug

Het werkt, het werkt, HET WERKT!!!!!!! LUV ITT! IK BESTEL BINNENKORT NOG UN PAAR VOOR HET GEVAL DAT!

Snel en correct!

Super snel geleverd en alles was bovendien netjes verpakt.

Werkt niet

Het lijkt wel of de muizen het herkennen en er lekker omheen lopen.

Snelle afhandeling, maar drukspuit functioneerde niet goed

Het bestelde "houtwormbestrijdingspakket" (voor 40 m2) werd snel bezorgd. Prijs nmm redelijk. Tegenvallend was wel de werking van de bijgeleverde drukspuit (6 liter). Ik ben goed bekend met de werking van een Gardenadrukspuit (5 liter). Aanvankelijk werkte de bijgeleverde drukspuit zelfs beter dan de Gardenaspuit. Maar na enige tijd werd de werking minder; zelfs zo dat de spuitmond nog slechts druppelde (alsof de spuitmond verstopt was geraakt). Omdat ik inmiddels vrijwel klaar was en het bestrijdingsmiddel giftig is, heb ik de spuitmond niet gedemonteerd/schoongemaakt maar het laatste deel van het te behandelen oppervlak met een kwast gedaan). Ik weet niet of het probleem met de drukspuit meer kan voorkomen of dat dit slechts een voorbeeld is van "toevallig pech". Het effect van de behandeling kan ik nog niet beoordelen, maar daar heb ik wel vertrouwen.

duidelijke site, en voorspelbare en snelle bezorging

duidelijke site, en voorspelbare en snelle bezorging

Resultaat moet nog blijken.

U zegt het is reukloos, maar dat is het niet. Verder zal het een goed product zijn, maar dat weet ik nog niet. Dat moet blijken.

Alles goed geregeld

Geen aanmerkingen

Prima zoals het hoort

No nonsens bedrijf

Bestelt. Betaald. Geleverd top

Top product

Na gebruik van jullie product heb ik geen last meer gehad van de steenmarter. Helemaal top

Ik had een mankement aan een van de geleverde fly fans. Na melding werd mij direct een ander exemplaar toegestuurd. Top !

Effectief, snelle levering en betaalbaar!

correct geleverd

op de afgesproken tijd en compleet

Prima.

Zeer snelle levering