snel en makkelijk het spul werkt

Netjes geleverd

Goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd

correcte levering

nog geen verbetering jammer !

beteringnog geen ver

Makkelijk te bestellen, product voldoet zoals beschreven

Zeer slecht

Div dingen besteld en na ruim een week nog niet binnen. Ook gebeld en weten niet wat er aan de hand is maar nog geen oplossing gehad hier voor

S Elle levering

Gied produkt ( Larvex) daarom opnieuw besteld. Volgende dag al in huis. Topservice

Prima ervaring

Wij zijn zeer tevreden met de bestrijding van rupsen in de tuin. Prettig dat ze nog een nacontrole doen.

Snelle levering. En tot nu toe goed product.

Formidabel

Van alles geprobeerd om de muizen van de zolder weg te krijgen. Iedere week heel veel keutels wegzuigen. Sinds de plaatsing van het apparaat nog hooguit 6 keutels gevonden. Dit resultaat hadden wij nooit verwacht.

1ate keer besteld en heel tevreden

Zeer snel het juiste geleverd

Het juiste product werd binnen een dag geleverd. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Zoals het hoort. Prima.

Goede producten, snel geleverd.

Ik had dringend BSI Larvex nodig dat mijn leverancier niet in stock had. Een emmer van 21 kg, binnen de 24 uur geleverd: dat is topservice!

De vraag die ik had kon niet onmiddellijk beantwoord worden. Ik werd even later keurig teruggebeld met een antwoord dat me duidelijkheid gaf.

Geen aanmerkingen

Werkt uitstekend

Hoi

Mij pakketje is nog niet binnen

Bestelling geannuleerd en dit is correct verwerkt

Ik had een bestelling geplaatst en betaald, maar zag snel daarna dat ik het niet kon gebruiken. Ik heb gebeld om te annuleren, dit ging snel en probleemloos en mijn betaling werd per omgaande terug geboekt. Correcte afhandeling dus.

Geweldig, anti marter/kat klimband

Ene dag besteld volgende dag geleverd. Makkelijk te monteren. Werkt perfect. Kat kan niet meer naar de mussen springen bij de zaadcontainer aan de boom.

Snel bezorgd

Tot op heden goed, nog afwachten veder. Dank.

Tot nu 7 dagen goed

Product goed, levering duurt lang

Op de website staat 'voor 16:00 besteld, morgen in huis' dat was niet zo. Product zoals beschreven. Fijn dat er duidelijk gespecificeerd bij staat wat de werkzame stof is.

perfecte service

best tevreden over de service op alle vlak

Zeer tevreden van de snelle en correcte levering.

Zeer tevreden van de snelle en correcte levering.

Zeppelinstraat 10

1704 SH Heerhugowaard