Positief.

Geadverteerd wordt met BSI-lijm en dat had ik ook besteld. Geleverd een totaal ander merk. Werk ook goed maar toch ............ Anders 5 sterren.

Nadat ik mijn bestelling had ontvangen bleek hij defect te zien. Bericht gestuurd en binnen 2 dagen een nieuwe ontvangen. Fantastisch.

kite hawk 7m

Deze kite hawk staat nu 2 dagen buiten en nog geen enkele vogel te bespeuren. Hopelijk dit jaar eens kersen kunnen eten. Ook tevreden over de vlugge verzending.

Snel, correct, prima!

Ik moet nog kijken of het werkt, maar mijn roofvogel-vlieger en mijn nepkraai zijn geïnstalleerd en doen het goed.

Super snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis. Chapeau!

Correct en snel!

Zeer correcte verwerking en zeer snelle levering!

Negatief

Ik krijg een product toegestuurd, maar er ontbreekt een onderdeel. Ik krijg er nog steeds geen antwoord op terug

Alles goed geregeld

Goed geregeld allemaal

Netjes en vlot afgehandeld

Product lijkt te werken

Snelle service, goede prijskwalitei, klein minpuntje dat de gebruiksvoorschrift niet heel duidelijk was naar eigen inzicht gebruikt op een groot oppervlak en het schijnt te werken dus bedankt

Gewoon goed

Materiaal compleet en snel ontvangen volgens verwachting

Weg met

Werkt perfect zeer tevreden mee,

Perfect, alles naar wens en volgens afspraak

Perfect, alles naar wens en volgens afspraak!

Prima product, goed te verwerken.

Prima product goed te verwerken. Totaal pakket gekocht met drukspuit en pbm's. 1 puntje van ontevredenheid is de spuitoveral. deze was te klein en de rits te zwak.

aanrader

snelle bezorging

De bestelling is keurig en netjes verzonden, zoals aangegeven.

De bestelling is keurig en netjes verzonden, zoals aangegeven.

Snel geleverd en goed verpakt, niet in een grote doos met lucht. Zodat het in mijn pakketbus paste.

Zeer vlotte afhandeling. Product zoals beschreven.

Zeer vlotte afhandeling. Product zoals beschreven.

Goeie en correcte service

Na google kwam ik bij jullie site. Daar om koos ik voor jullie

Snel en correct

Alles was snel geleverd ,product voldoet aan de verwachtingen.

Post.nl was deze keer een grote flop.

Pakket besteld op 1/04 4/04 je pakket is verzonden door post.nl 5/04 je bezorger is onderweg 6/04 je pakket is verzonden 7/04 je bezorger is onderweg 7/04 om 16u je pakket gaat naar een postpunt 11/04 je pakket is onderweg naar een post.nl postpunt 11/04 je pakket ligt klaar De chauffeur heeft nog de moeite niet gedaan om het pakket af te leveren, omdat we tot 19 u open zijn. Ik heb zelf het pakket afgehaald in een straat waar zelfs geen wagen door mag. 10 dagen is echt te lang en het zelf afhalen ben ik ook niet mee akkoord. Wat is ermee gebeurt tussen 7/04 en 11/04 ? Slechte punten voor post.nl Mvg. Johan Vermeulen Aula bv’s Gent

Slordig

Verkeerd pakket bezorgd. Ik heb zelf moeite mieten doen om te retourneren. Wel heeft de medewerker na melding bestelling herzien en vlot gereageerd. Dat is wel een compliment. Maar paketten verwisselen en op pakbon gegevens van andere clienten vermelden…. Not done !!!!

Snelle levering en netjes ingepakt

Zeppelinstraat 10

1704 SH Heerhugowaard