Werkt goed

Top apparaat en houd de katten echt uit de buurt

Op tijd geleverd en produkt voldoet prima.

Prima advies gehad

Prima advies gehad

Alles is goed verlopen

zeer slecht, product heeft geen enkel effect

De plakstrips werken niet! Er staan wel veel afdrukken van de pootjes van de ratten op. Maar ze lopen dus gewoon heen en weer zonder dat de lijm werkt. Weggegooid geld dus..

Prettig en snel te woord gestaan en goed geholpen

Kreeg een verkeerde levering maar dit werd snel en goed opgelost. Goed bereikbaar.

Heel snel

Ik had mijn bestelling verrassend snel binnen. Ik heb de producten nog niet in gebruik maar heb wel al ervaring met de bestelde producten dus weet dat ze het goed doen en buitendat deze webwinkel is een stuk goedkoper dan andere webwinkels die dezelfde producten van hetzelfde merk verkopen. Mijn volgende bestelling tegen ongedierte zal zeker weer bij deze winkel zijn.

Goed en snel

Snel verzonden en netjes verpakt.

Blij met de geleverde producten, werkt zoals omschreven en snelle bezorging. Zou hier zeker vaker producten bestellen!

Super winkelen

Ik heb geweldige producten gekocht voor mijn bloemen. Bedankt

Nog niet ontvangen

Bestelde product is nog steeds niet geleverd. Tegenvaller

Goed en snel

Zoals veel webshops, doet deze ook wat die zegt.

Perfecte en snelle levering

Netjes en snel afgehandeld

Goede controles, werd goed geluisterd

Beide controles werd ik serieus genomen

prima website en beschrijving artikel

Wat moet ik beoordelen

U vraagt om een beoordeling terwijl ik de producten nog niet ontvangen heb.

Snel geleverd en correct

Bestel en de volgende dag al geleverd

Snel bestelt en geleverd

Snel bestelt en geleverd.

werkt niet

Zinloos om het apparaat waar dan ook te installeren. Geen enkele muis is kennelijk bereid in een donkere gang te kruipen om bij wat eten te komen. Miskoop.

Op tijd geleverd !

Bestellen en betalen op de website gaat goed. Vervolgens binnen 2 dagen geleverd.

Snelle levering, niets op aan te merken.

Advies zoals je graag wenst

Ik heb de nodige raad gekregen al heb ik dat in verschillende keren gedaan

Vandaag besteld de volgende dag in huis maar post nl maakt er een sooitje van leveren gewoon vijf dagen later Brievenbus pakketjes gaan op een hoop en dan als ze er genoeg hebben worden ze bezorgt

Zeer goed tevreden

Zeppelinstraat 10