Snel geleverd en de 10 liter houtworm bestrijding in 2x 5 liter verpakking geleverd wat het verwerken ervan vergemakkelijkte. Hopelijk werkt het middel net zo goed als de adequate levering.

Zeer snel geleverd!

De anti-marter spray werkt goed!

Geen resultaat

Nog geen resultaat

Vlot geleverd en goed verpakt.

Makkelijk te bestellen en goede prijs.

goed product

De muis en blijven goed plakken

Is zekker een aanrader de Muiden blijven goed plakken

vlotte levering

nog niet mee gewerkt

Ik heb het goed ontvangen

Een goede ervaring

Correcte levering

De producten zijn snel geleverd. Alleen de werking daar twijfel ik aan

Mijn bestelling bleek na ontvangst niet volledig te zijn. Na een telefoontje werd direct actie ondernomen en het missende onderdeel verstuurd. Top dus.

Snelle service top prijzen!

Prijs/kwaliteit

Bestrijdingsmiddel goed, pluspakket voldoet niet.

Levering goed Pluspakket over het algeheel onder de maat. Voor het beschermingsmasker geen fatsoenlijke gebruiksaanwijzing meegeleverd. Er zaten ook twee witte filterachtige ronde schijven bij, pasten nergens op, functie dus onbekend. Beschermingsoverall erg krap, Als ik wat groter was geweest had ik er niet in gepast.

Prima ervaring al koop ik persoonlijk liever in een winkel (offline)

Makkelijk om online te bestellen, zending vervolgens goed te volgen via track en trace, en naar tevredenheid op het juiste tijdstip geleverd.

Snel en volledig levering en tegen een scherpe prijs

Zie boven

Toen ik de track and trace ontving in mijn mailbox werkte deze niet, na een tijdje wachten werkte ook niet. Vervolgens wel een melding gekregen via de Postnl app hoelaat het pakket aan kwam, desondanks goeie producten in een goede verpakking bezorgd.

Goede prijs !

Prima product. Alleen jammer dat er niet een bevestiging kwam per mail nadat ik de bestelling geplaatst had. En dus ook niet geïnformeerd werd ,over wanneer het product klaar stond en of er bepaalde afhaaltijden gehanteerd worden. Uiteraard na n belletje was het duidelijk…maar deze info vooraf bespaart tijd .

Snelle levering en precies wat ik wilde hebben.

Blij dat t helpt

Ik denk dat ik ze nog n paar x moet bestellen want t werkt!!

Zoals te verwachten: goed

Duidelijke website, goede prijs kwaliteit verhouding, vlotte levering, degelijke verpakking. Kortom, dikke prima!

Wij hadden lijmplanken en strips besteld ivm de muizen overlast in en om ons huis. Die zelfde dag het een en ander op diverse plaatsen neergelegd en we hadden een reuze vangst. Dus conclusie het werkt prima, inmiddels hebben wij veel minder last van de muizen. De goederen waren goed verpakt en op tijd geleverd.

Gevraagd,,gekregen

Zeppelinstraat 10