Goede communicatie

Mijn bestelling bleef onderweg en werd maar niet bezorgd door postnl. Na één telefoontje werd het meteen uitgezocht en kreeg ik een paar dagen later weer een telefoontje dat het pakketje de volgende dag bezorgd werd. Een en ander kan gebeuren maar daarom is communicatie zo belangrijk. Dat maakte voor ons alles goed dat het pakketje wat later bezorgd werd.

geweldig!

goede producten en snelle levering

Correcte en snelle levering

Ik kreeg mijn bestelling snel en op een zeer correcte manier geleverd!

het was zoals moest zijn

Goede levering, je werd goed op de hoogte gehoudenn.

Tevreden

In eerste instantie een probleempje met de levering , Zeer snel uitgeklaard en pakket opnieuw verzonden Super service !

Keurige klantenservice!

Ik had een probleem met één van mijn aankopen en dit werd heel snel en keurig opgepakt - kreeg zonder erom te vragen mijn aankoopbedrag teruggestort. Zou hier zeker weer bestellen!

snelle levering en goede communicatie

Snel geleverd; juiste product!

Snel geleverd; juiste product!

perfect

vlug geleverd, geleverd wat gevraagd werd, werkt goed , goede prijs kwaliteit verhouding

Goed product en weer snel geleverd

Al eerder anti-marter spray besteld en tot nu toe geen last gehad van aanvreten van wat dan ook. Nu weer goed service en snel geleverd.

Snelle levering, prima prijs

zie hierboven

Product geeft resultaat zoals voorspeld.

Topresultaat.

Draad + vogel wikkelt zich rond stok

Ik geloof in het product maar waarom wikkelt draad en vogel zich om de stok. Wat doen we fout?

De muizen liepen er gewoon overheen ze plakten nie

De muizen liepen er gewoon over heen De velletjes plakten nie gr antonet

Slechte ervaring.

Iets besteld en werd via de post en brievenbus geleverd maar je betaald de kosten van een koeriersbedrijf, dus daar maken ze ook nog winst op.

Alles prefect geregeld

Alles ok

Pasta slecht

Na 15 zakjes kill pasta geplaatst te hebben denken de muizen dat ik ze blijft voeren zakjes doen totaal niets ja als voer dienen

voldoet aan onze verwachting

Werkt prima om de wilde konijnen uit de kippenren en van jonge bomen te verjagen.Want het is een echte plaag aan t worden,ieder jong plantje gaat eraan!

Makkelijk, duidelijk en snel.

Makkelijke en duidelijke website, snel besteld. Snel ontvangen, de volgende dag al in huis. Heel fijn als je met een ongedierte probleem zit!!!! Het ongedierte snel gevangen, probleem opgelost!

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Snelle levering van het product, en goed verpakt.

Levering was snel... Maar verzendkosten te duur

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en vlotte levering.

Correcte afhandeling van mijn order

produkt werkt niet

muizen gaan er mee aan de haal

Zeppelinstraat 10

1704 SH Heerhugowaard