positief

Pakketje werd later bezorgd was meer een mankement van postnl, die hadden het pakketje niet gescand. Ik had mailtje gestuurd naar ongedierteproducten.nl, ik kreeg dezelfde ochtend een telefoontje, dat pakketje niet gescand was. Zeer attend, bestelling was niet volledig, een artikel geld retour gekregen. Geen probleem!

Snelle service met een goed customer care team. Snel antwoord bij vragen.

Zeer snel en betrouwbaar

Snelle levering Goed verpakt Vlotte afhandeling

Simpel bestellen en razendsnel geleverd. Prima! Nou moet het product zich nog bewijzen.. :-)

Werkt goed

Ik heb ruim 20 muizen gevangen, de laatste muis loopt op het randje van de plakstrip. Dus heb ik de randjes afgeknipt en nu belaagt hij mijn kanarie die ik rondom plakstrips gelegd

Heb helaas na ruim 1 week mijn bestelling nog niet binnen

Negatief

prima en correct

zeer vlugge levering, goed verpakt, degelijke materialen

Goed product mer zichtbaar resultaat!

Snelle keurige levering volgende keer bestel ik hier zeker weer!

Prima service en bestelling netjes ontvangen

Ik zocht een middel tegen de boktor, bestelling geplaatst en product in goede orde ontvangen

Ik ben erg blij met de snelle levering

Het product is een goede manier tegen de bestrijding van de muizenplaag.

Positief

Prima prijzen, snelle verzending

Prima prijzen, snelle verzending

De kleefstof is prima.

Ik heb slechte ervaring met de Muizenval. De val sloeg, maar demuis vlucht alsnog weg.ik heb alle 2 muizen gevangen met de kleefstof! Er is 1 week voorbij, geen muizen meer!!!

Snel geleverd wat besteld is.

Zie eerste regel, ingewikkelder is het niet.

Redelijk keuze van producten, snelle levering

Een webshop waar ik nog eens zou bestellen

goede uitleg, ter zake kundig en snelle levering

goede uitleg, ter zake kundig en snelle levering

Bestelt en volgende dag geleverd Top en prima op de hoogte gehouden met het verzende

Snel geleverd, zeer tevreden

Goede communicatie, oplossingsgericht, klantvriendelijk

Bestelling is in eerste instantie niet goed gegaan qua levering (niet correct), maar erg goed en snel opgelost.

prima service

prima service

Snel, goedkoop en een goed product.

Misschien is het aan te raden om kleinere verpakkingen via de post te versturen. Ik kreeg nu 10 lijmplaatjes in een hele grote envelop. Hierop kunnen jullie besparen denk ik. Succes

kleefbaar

meer dan de helft zat aan geplakt , hadden we niets aan , stonden beetje voor *** bij klant ,

Prima product

Deed wat er beloofd werd

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak.