goed en snel geleverd

Snel en goed voor een prima prijs

Prima alles

Goed materiaal

Werkt uitstekend

goede webwinkel met snelle verzending

Een aantal dagen geleden hadden we last van muisjes, en omdat ik een dierenvriend ben, wilde ik een aantal valletjes, waarin ik de diertjes levend kon vangen en buiten zetten. Deze valletjes kon ik kopen bij ongedierteproducten. Ik bestelde de valletjes en de volgende dag werden ze al heel goed verpakt geleverd. Erg fijn dat ik niet lang hoefde te wachten.

super

na 2 dagen 2 muizen gevangen helemaal goed

Product geleverd volgens afspraak

Oke

zeer goede muizenklemmen en plakspul

Eindelijk! 1 muis in net nieuw goed dichtgestopt huis, gif, muizenklemmen jaar lang poep en pies(lucht) in huis. 72 klemmen gekocht 20 op lijmplank gemonteerd en in 2 nachten.... Gevangen!! ps de overige 50 klemmen heel leuk spel om met vrienden elkaar te bekogelen met muizeklemmen!!

Op tijd geleverd en volgens verwachting in gebruik.

Goede en snelle levering

Goede en snelle correcte levering van gevraagde producte

Bestelde items niet aanwezig.

Terwijl opende website wel stond dat de items er waren, waren ze er toch niet. Geld terug werd beloofd. Nu bijna 3 weken (eigenlijk 2, alleen worden slechte reviews een week later gepubliceerd) en nog steeds geen geld terug.

was goed

was goed

Uitstekend product

Heeft een mierenbestrijdingsmiddel dat echt werkt, in tegenstelling tot de meeste consumentenproducten. Eenvoudige bestelwijze, snelle levering.

Duidelijke site en snelle service

Duidelijke site met veel keuze en gunstige prijzen. Producten waren snel in huis.

Snel geleverd.

Gewoon goed

Gewoon goed

Goef

Op tijd ontvangen

Scherpe prijs en gelijk de volgende dag in huis. DANK. j.h.

Werkt als een tiet!

Ik heb speciaal de muizenlijm gekocht voor en het tegen gaan van vliegen en andere stekende insecten bij mijn konijnen, om zo de overdracht van ziektes en myiasis bij de konijnen zo veel mogelijk te voorkomen. Door bij alle ingangen kleine smalle strips met lijm te plakken voorkom ik tevens dat er andere dieren op vast komen te zitten zoals musjes, muizen e.d. omdat de zelfgemaakte strips er te smal voor zijn. Maar wat een vliegen, muggen en dazen er op achterblijven zeg! Ik moet ze bijna elke dag vervangen! Flink wat werk, maar dubbel en dwars waard als ik mijn konijnen hier door veiliger hou. De verzending en klantenservice ook helemaal toppie!

Super goed

Hele goed spul in het werk super goed. Top

Correcte leveringen

1ste levering kregen we netjes geleverd achter het huis (niet zichtbaar vanaf de straat) omdat we niet thuis waren. 2de product kon niet geleverd worden omdat de straat van leveringsadres afgesloten was. En we kregen hiervan onmiddellijk een bericht. We werden een paar dagen later geïnformeerd van een nieuwe leveringsdag.

Goed product

Het product werkt, maar lijkt wel alsof de muizen steeds slimmer worden. Ze lopen er gewoon omheen. Als ze er eenmaal op vast zitten, moet je ze wel meteen verwijderen anders komen ze er op één of andere manier toch van los. Dit was ongelofelijk, de muis was opeens verdwenen terwijl hij toch goed vast geplakt zat.

Snel en goed geleverd

Als je last hebt van muizen in huis wil je er snel vanaf en de lijmplankjes zijn hiervoor uitermate geschikt. 5 stuks gevangen binnen 3 dagen

Mooie snelle levering en het product is gemakkelijk te plaatsen

Het is waardeloos, ik zou het aan niemand aanraden

Gewoon waardeloos

Zeppelinstraat 10