top

top

Gedegen advies en deskundig.

Duidelijk en vriendelijk.

Levering betaling en prijs zeer goed

Geleverd wat ik gevraagd had en voor betaald had... super

Nog steeds niets ontvangen

Nog steeds niets ontvangen

Muis is kennelijk niet onder de indruk van lokmiddel: hij laat zich niet meer zien

Muis niet meer gezien sinds ik val plaatste. Waarom weet ik niet, dus ik kan niet zeggen of alles werkt

Scherpe prijs, zeer snelle en correcte levering.

Scherpe prijs, snelle levering. Goede communicatie

Super bedrijf

Wij bestellen regelmatig diverse producten en deze zijn altijd de volgende werkdag geleverd. Ook het bestelproces word keurig via de mail gecomminuceerd. Top, ga zo door

Kan effect pas op termijn beoordelen

Gemakkelijk om aan te brengen

Door de snelle levering blijven honden en katten nu van mijn oprit

Super tevreden!

De meest goedkope met dit product en werkt zoals het moet! De zak zit al aardig gevuld en werkt top

Goed product

Op tijd bezorgd. En al 1 muis gevangen.

Op tijd bezorgd. En al 1muis gevangen na 2 dagen.

Solide vliegenval met een teleurstelling

Ik heb mij uitgebreid geinformeerd op de website en dacht dat de herbruikbare vliegenval met lokstof geschikt was voor mijn woning. Tot mijn teleurstelling is deze val alleen buitenshuis te gebruiken, wat niet vermeld wordt op de website. Na aankoop wordt dit vermeld op de val zelf. Nu moet ik weer op zoek op een betrouwbare vliegenval voor in huis

Goede ervaring

Snelle levering en goede service na een telefonische vraag

goede spullen , snelle levering

eerste keer spullen besteld , was dag erna al binnen. bestrijdingsmiddel heb ik maar een keer gebruikt gebruikt en was van het probleem af.

Alles zeegroen verlopen

Goede ervaring

snelle levering van de bestelde producten.

Duidelijke site waar alles goed wordt beschreven. Snel bestellen/betalen en de dag erna in huis. Geweldig!

weet ik nog niet

Helemaal goed,makkelijk bestellen en vlotte levering, toppie!

zoals hier boven beschreven

snel en goed

snel en goed geregeld

Primar servies alles optijd geleverd

Product zeer snel ontvangen. Weet alleen nog niet of de spray ook werkt want heb nog op de locatie van de marter geparkeerd.

Prima producten en snelle levering

Snelle levering en producten stonden goed op de site omschreven

Geen bevestigingsmail, wel snel geleverd.

Zie boven

Zeppelinstraat 10