Ze pakken niet goed al vier weg gevooit

Helaas heb ik er al vier weg moeten gooien

Op tijd bezorgd

Op tijd en goed verpakt bezorgd. Ga zo door.

Te vroeg om te beoordelen.

Pas na enkele weken zichtbaar

Perfect en snel geleverd

Snelle service, goed om steenmarters te weren, tot nu toe niet meer gehoord. Hopen dat het zo blijft....

Heel erg goed

Allemaal goed geregeld Had een mail gestuurd over een fouten levering. Heb heel netjes een mail terug gekregen met uitleg. Perfect dus houden zo. Een aanrader dus voor mijn kennissen.

Werkt uitstekend

Goede werking . Marter is niet meer teruggekeerd. Groot bereik , krachtig ultrasoon geluid.

Heel goed, snele verzenden

Ik ben heel blij voor snele product ontvangen

Top, snel bezorgd en product ook top.

Top, snel bezorgd en product ook top.

Werkt zeer goed

Geleverd zoals het hoort!

Netjes en ook de vraag die ik nog had was snel beantwoord.

Zeer slechte prijs / kwaliteit verhouding

Effectiviteit van de vallen was nul komma nul. Toch konden we weer het volle pond betalen bij de het tweede bezoek.

Het duurt heel lang!!!

Ik heb nog niks ontvangen, maar ik krijg wel een vraag of ik het wil beoordelen? De muizen en ratten maken het goed! Maar dat is waarschijnlijk niet wat u bedoelt?! Wanneer levert u het bestelde apparaatje? We kijken er erg naar uit. Het is alweer een paar weken terug!

Goed, snel, tevreden

Goed, snel, tevreden

Werkt niet tegen de muizen

Alle producten werkt niet tegen de muizen. Veel geld uitgegeven voor niks.

Goed sterk product

Goed sterk product, helaas ben ik te gevoelig voor het geluid en moest het apparaat bij ons op een plek staan waar ik vaak langsloop. Om die reden retour anders hadden we hem zeker gehouden!

Gewoon geweldig

Top lijm!

Binnen 5 min zat er een muis in de plakstrip en zou er met geen mogelijkheid uitkunnen! Hele goeie kwaliteit lijm

de zakjes liggen er nu 8 dagen maar de muizen lopen er omheen

Wij hebben twee muizen gevangen. De laatste twee, hele kleintjes, laten zich niet vangen. Vandaar dat wij, op advies van iemand, dit middel kochten. Maar de zakjes zijn nog potdicht terwijl er op ons balcon verder geen voer is.???

Vlotte levering, juiste prijs

Prima en snelle service

Ondanks grote afstand zeer vlotte levering bij een juiste keuze van de transporteur. Goede, vriendelijke en meedenkende klantenservice. Goede bereikbaarheid.

Zeer snelle levering en goede producten

Snelle levering goed product

Mijn gras was slachtoffer van larven die het gras aanvreten. Ook kwamen er veel vogels op af die flink schade veroorzaakten. Na een 1,5 week direct resultaat zichtbaar gras gaat weer flink groeien en minder vogels dan voorheen. Hopelijk herteld het gras verder en kunnen we van de zomer weer genieten van ons gras.

Levering was erg laat. donderdag besteld, dinsdag bezorgd?

zie boven

alles prima