Product werkt niet

Ik had een drietal lijm platen gekocht bij de winkel om de hoek en 1 en zelfs 2 muizen binnen een half uur gevangen op mijn systeem plafond waar de muizen een feestje houden. Amsterdam en muizen. Na 4 minder muizen zijn er nog genoeg te horen en vandaar dat ik groot heb ingekocht bij jullie, 72 lijm platen voor 45 EURO. Ik heb wat extra eten in het midden van de platen gezet, iedere plaat een ander lekker hapje en geplaatst op de one entry points via gaten in de muur tussen de ruimtes. Je hoort soms plak geluiden van de lijm (denk ik) maar niets op de platen en er is aan het eten geknabbeld. Ik heb precies deze tekst per mail gestuurd maar geen reactie ontvangen.

Prima geregelde

Toppie

Mooi snelle levering

Mooie snelle levering

Snel geleverd, helaas nog geen resultaat.

Prima levering. Wij hebben alleen een 'slimme' muis in huis. Meestal is een valletje voldoende. Nu helpt niets! :(

Goed geregeld

Wij hebben spul gebruikt tegen emelten. Super spul . Na 1 nacht al resultaat. Ze vluchten voor dat goedje.

Prima snelle levering van het bestelde.

Prima snelle levering van het bestelde.

Perfecte behandeling

Gelijk fout oplossen. Chapeu.

Uitstekende levering, supersnel en prima verpakt.

Product werkt perfect

Zie boven

Ik gebruik het al jaren

Na 3 dagen al resultaat

Goed product

Ruim voldoende

Voldeed ruim voldoende

De peperspray werkt helaas niet

De bezorging van het product was vlot en netjes. Helaas werkt het product hier niet. Ik gebruik het om sproeiende katers uit de buurt weg te houden uit mijn tuin/ze te weerhouden van het sproeien tegen mijn voordeur en gevel. Het spul is wel sterk- op mijn luchtwegen merkte ik het zeer goed tijdens het sprayen. Ik begrijp dan ook echt niet waarom katers alsnog blijven komen. Hebben jullie nog tips? Ik wil het graag diervriendelijk en ecologisch houden. Op deze manier vind ik het wel zonde van het geld.

Vlotte levering en snel resultaat

Prima levering!

Precies vogrns afspraak geleverd!

Snelle service en goed advies

Goede informatie en sevice. Producten zijn snel bezorgd.

jammer dat je niet via Ideal kunt betalen, maar heel goed dat het dan op rekening kan. Product keurig ontvangen. Ups, doet echter geen moeite om te kijken of er iemand thuis is. Ben de hele dag thuis geweest en ze hebben het toch niet achter gelaten.

Snel geleverd. Geen opmerkingen

Gewoon goed. Niets toe te voegen.

Voortreffelijk

Een fijn product geleverd en volgens de website informatie.

Prima produkt!

Solide en gedegen vangkooi in goede orde ontvangen. Licht in gewicht en gemakkelijk te plaatsen.

Snelle levering En goed op de hoogte houden waar het pakket onderweg was.

Makkelijk te gebruiken

Heb het de woensdagavond besteld, vrijdagmorgen werd het bezorgd waar wij blij mee waren want we hadden het zaterdag nodig. Goede klantenservice, dank je wel!

Na activering van fruitvliegen al binnen enkele dagen bijna fruitvlieg vrij

Goede producten goede service

Niets op aan te merken!