Snel geleverd. Alleen de kitspuit is al kapot bij eerste gebruik, te dunnen kwaliteit .

Prima prijs, snel geleverd.

Prima prijs, snel geleverd. Heel tevreden dus als je wat nodig hebt kun je hier uitstekend terecht.

Had het product snel binnen maar vraag me af of het helpt. Hebben nl nog steeds muizen.

Zie bovenstaande!

Snelle levering en heel tevreden met product!

Ik raad het aan!

Snel en goed.

Snelle levering van een eenvoudig maar doeltreffend product

nog niets ontvangen geen idee

Nog niets ontvangen

geleverd volgens afspraak

prima levering

niet geheel volgens verwachting

Vlotte levering, verzendkosten waren iets hoger dan op de site stond aangegeven. Bij de bijgeleverde omschrijving is aangegeven dat het apparaat meteen de dieren verjaagd, maar dat wel eerst de geursporen die de dieren hebben uitgezet moeten worden verwijderd. Dit laatste is natuurlijk onmogelijk, zeker als de dieren ook in de spouw zaten. Na een week heb ik wel het gevoel dat het een stuk beter is geworden, maar helemaal weg zijn e nog niet

Netjes geregeld snel geleverd!

Goede site. Vlot geleverd. Een aanrader.

Kan ik nog niet aangegeven, omdat ik de bestelling nog niet heb ontvangen.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Twee keer een mail ontvangen van post.nl dat het erg druk was en ze niet konden leveren. 16-1 was de laatste mail. Dus ik weet niet of wij het nog krijgen. Heb er wel voor betaald. Ik heb geen nieuwe mail ontvangen wanneer ze het product brengen. Kunnen jullie dit anders uitzoeken?? Ik hoor het graag.

Niet te vrede over product

Of wij doen iets niet goed of hij werkt niet Steeds de kat van de buren op onze nieuwe auto worden er gek van Maar hij werkt niet oké B.V.D Ton

Snelle levering, prima product!

Goeie ervaringen met dit bedrijf. Je kunt hier met een gerust hart je ongediertebestijdingsmiddelen bestellen.

Slecht

Ik heb de lijmplanken met pindakaas nu al 4 dagen in gebruik de muizen maken er jammer genoeg geen gebruik van

Zeer goede ervaring.

Ruime keuze, goede prijzen en snelle service.

Ondanks de coronamaatrdegelen toch vrij snel ontvangen. Makkelijk geïnstalleerd en afwachten of het heeft geholpen; tot nu toe lijkt het wel te werken.

Uitstekend! Super snelle service.

Tevreden

Keurig

Bestelling zoals verwacht

Goed.

Prima levering. Snel. Alleen kwaliteit produkt niet optimaal. 4 van de 20 stuks zijn onbruikbaar. Plastic afdek folie niet te verwijderen

Vlot geholpen aan degelijk spul

Rattenval in doos gekocht. Echt degelijk materiaal en makkelijk te gebruiken. Volgens mij ook een prima prijs voor betaald. Het werd snel geleverd en toen ik een vraag had, kwam daar vlot en vriendelijk antwoord op.

Vnt

Succesvol de muizen gevangen.

Prima, snelle levering

Goede prijs snelle levering