geweldige service

Vliegenlamp met defecte tl buis gebeld en krijg nu nieuwe toegestuurd

snelle levering en afspraak is afspraak

Website is overzichtelijk en de levering is snel en op tijd

Volgens afspraak en slogan geleverd

Snelle levering netjes verpakt en erg effectief.

producten die over tijd zijn

Ik heb 2 spuitbussen besteld waarop staat: tenminste houdbaar tot 2 jaar na 2016. Dan weet je, hierna wordt het minder. Ze zijn dus 2 jaar over tijd....

Snel geleverd jammer geen batterijen bij zijn inbegrepe

de bestelde producten werden snel geleverd, netjes verpakt. helaas is de vlieger geen aanrader voor op het dak. windkracht 4 is al eigenlijk teveel

Concurrerende prijs en snel geleverd

Concurrerende prijs en snel geleverd

Een tevreden klant

Maandag besteld, dinsdag de spullen ontvangen en donderdag nacht is de muis overleden. Vrijdag ochtend is de muis op weg naar zijn / haar crematie. Er van uitgaande dat ik maar 1 muis in huis heb, ben ik eindelijk weer muis vrij. Het kitten van de ruimte met Mouse shield Prof. tussen de muur en de kast aan 1 kant werkte , goed. zodat de muis de richting van de muizenvallen opgedreven werd. Minder punt is dat wat ik besteld had niet klopte met de pakbon en dat klopte weer niet met de uitlevering. Maar het was uiteindelijk in mijn voordeel (geloof ik) zo ik ga daar niet bij Ongedierteproducten.nl over klagen.

Geen nonsens, snelle levering

Gisteren besteld, vandaag geleverd. Geen nonsens, 10 liters anti houtworm besteld, kreeg 2x5 liter. Prima , 5 liters can is beter te hanteren dan 1x 10 liter.

Ik heb een diervriendelijke muizenval online gekocht, nadat de muis gevangen is kan het knaagdier levend worden losgelaten. Nadien een paar keer gebeld met vragen over onder meer het plaatsen van de val. De verkoper nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden. Top service.

Aan deze website kunnen veel ánderen een voorbeeld nemen, klasse!

Goed product, goede prijs. Zéér snel geleverd en correcte communicatie. Kán niet beter! Bedankt mensen van ongedierteproducten.nl

prima service

Lekker snel geleverd en goede prijzen. Overzichtelijke web winkel

Snelle en correcte levering

prettig om zaken mee re doen, alles duidelijk en een overzichtelijke site. Ook vind ik prettig er een fysiek adres is; dat geeftij een beter gevoel dan bijvoorbeeld alleen een 06-nummer

Ja

Super snel en goed service.

Uitstekende service

Na beschadigde zending te hebben ontvangen en 1 telefoontje de volgende dag de zending juist binnen gekregen.

Uitstekende service, snelle levering en zeer goede kwaliteit producten

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Ik heb ze even gebeld want ik wist niet zo goed wat ik moest bestellen voor het ongedierte waar ik last van had, een hele vriendelijke meneer heeft me uitgebreid en met super veel geduld te woord gestaan ondanks dat ik erg veel vragen had. Erg vriendelijk, nog hard gelachen met hem zelfs! Had het pas om 5 voor 4 besteld, maar was desondanks de volgende dag binnen, het product zat netjes verpakt en werkt super! Ik raad ongedierteproducten.nl zeker weten aan

Gewoon goed!

Precies wat je mag verwachten. Bestelling keurig op vermelde dag geleverd

Betrouwbaar

Snelle levering, duidelijke en overzichtelijke site zodat men snel weet wat men van desbetreffende aankoop product kan verwachten, en leuke actie tov andere bedrijven. Zo doorgaan!

Correcte en snelle levering

Duidelijke website, Snelle levering.

Fijne klantenservice

Twee dakraam horren besteld, waarvan er eentje kwam zonder klemmetjes om te kunnen bevestigen. Een mailtje gestuurd en kreeg snel reactie dat ze een nieuwe verpakking op zouden sturen, met nog excuus voor de niet complete levering. Twee dagen later was het binnen, top!!

bestelde product niet ontvangen

Besteld en betaald op 27.07.2020, nog steeds in afwachting van aflevering op 03.08.2020 niet bekend. volgens site volgende werkdag

Doen hun uiterste best om zo snel mogelijk te leveren

Snelle service goed verpakt

snel bezorgd, ene dag besteld andere dag in huis

Je leert ongedierteproducten pas goed kennen wanneer er iets mis me je aankoop is

Helaas slechte ervaring met deze zaak, ik had een insectenlamp gekocht en na 6 weken haperde de uv lamp. Ik kreeg echter geen nieuwe.. dat stond blijkbaar in de voorwaarden...op uv lampen geen garantie ...ik moest eerst maar een uv lamp reservelamp kopen en mocht het dan nog niet werken dan pas kreeg ik een nieuwe .. kassa ping reservelamp 12,95 verzendkosten 5,95... €19,90 op stap...vandaag doet de tweede uv lamp het ook niet meer...kassa ping 32,85. Een nieuwe is 23,95 plus verzendkosten... Dit kan ik toch niet aanbevelen?

Zeppelinstraat 10

1704 SH Heerhugowaard