Pluspunten
Eerst telefonisch overleg over een moeilijke kaart. Prima geholpen, deskundig, rustig en alle tijd.
Verbeterpuntensite is niet altijd even duidelijk
Pluspunten
Als ik wat bestel is het snel in huis. Goed verpakt en verzorgt.
VerbeterpuntenTe weinig ervaring met het bedrijf.
Pluspunten
Goede opvolging van onze bestelling
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Duidelijke website. Bestelling degelijk verpakt.
VerbeterpuntenIk had 3 artikelen besteld op donderdagavond. Ze waren alle drie op voorraad. Ik had verwacht de bestelling op zaterdag te krijgen. Dit werd echter dinsdag. Voor mij geen probleem, maar er ging toch iets niet goed lijkt me.
Vervelend om te horen dat u de bestelling inderdaad niet de volgende dag heeft ontvangen. Uw bestelling is hier wel op vrijdag verzonden. Normaal gesproken zou dat wel zo moeten zijn. Wij zijn afhankelijk van postnl. Excuses voor de vertraging. Marcel Reisboekwinkel de Zwerver
Pluspunten
Stipt op tijd en volgens website informatie
Pluspunten
Prima gidsen en gedetailleerde kaarten, precies zoals we ze graag wilden hebben
Pluspunten
Snelle, correcte levering.
VerbeterpuntenBetere posttarieven.
Pluspunten
Keurig en snel geregeld
VerbeterpuntenGoed zo het is
Pluspunten
Na 2 mislukte pogingen om via de post een wegenkaart van Hongarije op te sturen, is het voor de 3x gelukt. Ik moet jullie hartelijk danken voor de inzet en vertrouwen, en de vriendelijkheid waarmee jullie dit hebben opgelost. Tegen iedereen zal ik dit positieve verhaal vertellen. Het is werkelijk fantastisch, min oprechte dank. H.van Geenen de Bokkelaren 28 s'Hertogenbosch Factuurno239 747
VerbeterpuntenGeen, PTT post moet betrouwbaarder worden.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Tijdens ons verblijf in Groningen liepen we toevallig langs de winkel en aangezien ik de kaarten in België niet vond, ging ik gewoon een kijkje nemen en minder dan een week later zaten ze in onze brievenbus. Samengevat: goeie service.
Pluspunten
Snelle levering producten
Pluspunten
Levering was prima, goed verpakt en net boekje.
VerbeterpuntenIk vind de verzendkosten erg hoog! Jammer dat je wel een paar dagen moet wachten op je bestelling, maar aan de aangegeven termijn is daarentegen prima voldaan.
Pluspunten
Alles is heel vlot verlopen
13C Protonstraat
Groningen 9743AL