Pluspunten
Perfecte combinatie van fysieke winkel en webwinkel. Bij voorkeur gaan we in Groningen lekker snuffelen tussen alle kaarten en boeken, maar als dat even niet lukt (we wonen in Purmerend), dan biedt de webwinkel uitkomst.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Heel tevreden over de snelheid qua levertijd. Boek en map prima. Dank U en doe zo verder, Linda Facq
Pluspunten
Groot assortiment
Verbeterpunten?
Pluspunten
Zo ontzettend veel keus! Heel erg mooi op tijd en netjes verpakt. Fijn dat je achteraf kunt betalen.
VerbeterpuntenIk zou een track&tracecode aanbieden bij de mail. Mensen vinden dat fijn, stukje controle;)
Pluspunten
Goed overzicht van beschikbare producten.
Pluspunten
afwachten nietwaar , eerste kennismaking
Pluspunten
Eerste kennismaking: goed
VerbeterpuntenMeer een vraag: ik kon op de website toch niet goed beoordelen of de kaart die ik bestelde ook was wat ik zocht. Hoe kun je online tot die beoordeling komen? De kaart viel mij een beetje tegen, omdat er te weinig details van het landschap van Laos op stonden. Misschien toch een stukje van de kaart meer uitvergroten bij de info over de kaart?
Pluspunten
Snelle levering,goede communicatie
Prijs, vier € per boek duurder dan de elders en bij bestelling vanaf 50€ gratis levering, hier niet
Pluspunten
Zeer snelle levering wat je gevraagd hebt.
Pluspunten
Ik heb gebeld voor advies over wandelgidsen voor de jura en werd uitermate prettig te woord gestaan. Vakkundig, helder en vriendelijk. Ze deed echt moeite me van dienst te zijn, zonder een ***lig verkoopverhaal op te hangen.
Pluspunten
Ik bestel hier regelmatig wandelkaarten en heb nog nooit een slechte service ondervonden. Altijd conform afspraak, goed verpakt en op tijd.
Pluspunten
Ruime sortering wandelkaarten
VerbeterpuntenIk kan nooit goed beoordelen waar de grenzen van de wandelkaart liggen, of dus het door mij uitgezochte wandelgebied door de kaart "bestreken"wordt of dat ik een andre/meerdere kaarten moet nemen.
Pluspunten
Zeerr goed
13C Protonstraat
Groningen 9743AL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.