Pluspunten
Altijd mooie kaarten en goede hulp indien nodig
Pluspunten
Prima dienstverlening. Correcte communicatie + snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering en als er iets fout dreigt te gaan wordt het supersnel opgelost.
Pluspunten
Betrouwbaar, snelle levering uit groot. assortiment
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mijn bestelling zou iets later aankomen. Ze hielden me hiervan goed op de hoogte. En bij de aflevering deed er een probleem voor, maar Reisboekwinkel de Zwerver heeft me bijzonder goed bijgestaan. Het contact - telefonisch en per e-mail - is goed en de service is excellent!
VerbeterpuntenHet is me net niet duidelijk genoeg welk gebied precies elk kaart beslaat. Is daar iets aan te doen?
Pluspunten
Groot aanbod, overzichtelijk en klantvriendelijk.
Pluspunten
Een zeer vriendelijk telefoon gesprek met goede adviezen om de juiste kaarten te vinden op de web.een uitstekende snelle levering
Pluspunten
Groot assortiment in hun branche. Het assortiment wordt tevens goed op stock gehouden. Accurate en snelle hulp bij moeilijkheden.
VerbeterpuntenIk zou er geen kunnen bedenken.
Pluspunten
De Zwerver levert de meest recente uitgaves van o.a. kaarten indien beschikbaar. Doe zo voort.
Pluspunten
zeer accuraat en snel geleverd
Pluspunten
goede voorlichting wanneer je belt
Pluspunten
Pluspunten
Boek was niet leverbaar en toen het weer leverbaar was kreeg ik van de zwerver het eerst een berichtje met de mogelijkheid om te bestellen
Pluspunten
Vrijdag via mail gevraagd of de kaart voorradig was en ik hem op tijd zou krijgen in België. Na een uur al reactie gekregen via mail, zodat ik hem onmiddellijk kon bestellen. Reeds dinsdag geleverd! Perfect in orde. Bedankt!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Iets besteld in de webshop. Prima afgehandeld. Bedankt
13C Protonstraat
Groningen 9743AL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.