Pluspunten
Ter zake kundig personeel; Snelle en adequate afhandeling van orders.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering + mail van opnieuw in voorraad
VerbeterpuntenPostbezorging wat aan de hoge kant, kan een volgend keer tot winkelbezoek leiden.
Pluspunten
vlotte afwikkeling
Verbeterpuntennog geen ervaring gezien dit mijn eerste bestelling was
Pluspunten
n.v.t.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
duidelijke website en zeer snelle bezorging van de bestelde items!
Verbeterpuntenwat mij betreft geen enkel
Pluspunten
Een bestelling gedaan vlak voor onze vakantie. We hadden niet erg goed opgelet wat levertijd betreft en één item bleek niet direct op voorraad. Daar hebben we een mailtje aan gewijdt richting De Zwerver en prompt werd geregeld dat de artikelen in voorraad zonder extra bezorgkosten vooruit werden gestuurd. En misschien dat het laatste item ook nog wel op tijd komt... Heel erg netjes opgelost vind ik in ieder geval, dit wordt mijn vaste adres voor reisboeken!
Pluspunten
snelle levering, veel aanbod.
Verbeterpuntenmeer en uitgebreidere en duidelijkere inkijkexemplaren op internetwinkel zetten.
Pluspunten
Snelle en verzorgde levering. Fijn, er zat zelfs een woordenlijst bij met de vertaling van een aantal typische woorden in de Franse wandelgidsen.
Nn 2 van de 4 kaarten zat een extra kaartje. Vastgemaakt met van die kleverige 'siliconenkit'. Losmaken is al riskant voor je kaart (dunner papier dan het extra'tje) maar van de resten kleeft je kaart zelf ook weer aan mekaar. Mega irritant!! Bij de andere twee kaarten was dat probleem blijkbaar onderkent en was er andere lijm gebruikt. En als dat zo is vind ik het vervelend dat die oude kaarten dan niet uit de roulatie worden genomen.
Pluspunten
Zoals altijd supersnelle levering. Ze hebben ook bijna alles in huis! Top!
Pluspunten
Kon bestelde topografische kaart ruilen voor een waterkaart. Op verzoek werd de waterkaart direct opgestuurd. Prima service! En verder altijd tevreden geweest.
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Zeer vakkundig, vriendelijk en supersnel geholpen met het bestellen en ontvangen van een Groene gids van Michelin in de Franse taal.
Pluspunten
Heel vlotte en goede service.
Pluspunten
Voortgang bestelling keurig gecommuniceerd
Pluspunten
als naar wens en snel geleverd
Pluspunten
snelle levering en netjes verpakt
Verbeterpuntennog geen idee
Pluspunten
goede kennis va zaken en snelle betrouwbare levertijd.
13C Protonstraat
Groningen 9743AL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.