Pluspunten
Gemakkelijk te bestellen en zeer snelle levering
Pluspunten
Doet wat het moet doen, doet wat het zegt.
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke website. Ik ben heel tevreden.
Pluspunten
Goede communicatie - artikel was even niet leverbaar - direct gemeld. Verder alles ook goed en snel afgehandeld.
VerbeterpuntenIk kan écht niks verzinnen - gewoon zo door gaan
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt!
Bij levering de keus voor een afhaalpunt toevoegen.
Pluspunten
Grote collectie. Snelle levertijd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Voor de eerste maal via internet een aantal kaarten besteld. Dank voor de snelle levering.
Pluspunten
groot assortiment, handige website, snelle en correcte levering
VerbeterpuntenHet zou handig zijn als er bij de afbeeldingen bij een artikel (kaart, boek, o.i.d.) altijd een foto van een overzichtskaart of inhoudsopgave zit. Zo kun je direct zien of een algemenere kaart of boek toch voldoende informatie betreft als je naar een deelgebied gaat.
Pluspunten
prima site, snelle levering, groot assortiment kaarten
VerbeterpuntenBij sommige wandelkaarten (Belgie, Frankrijk) is er op de site wel een overzicht met welke kaart voor welk gebied is (een plaatje). Bij de kaarten van Duitsland (heb ik niet gekocht, wel net naar gekeken), vond ik niet zo'n overzichtspagina - maar misschien heb ik niet goed gezocht. Is wel zo handig ...
Pluspunten
Zeer snelle levering en zeer uitgebreid aanbod
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De snelheid van levering. De correcte inhoud van het pakket.
VerbeterpuntenDe koerier heeft het pakket geopend afgeleverd in de postzak! De boeken waren hierdoor licht beschadigd. Naar privacy toe is dit ook niet ideaal. Dit kan best aan hen gemeld worden.
Pluspunten
snelle levering, goed verpakt, goede info op de website
13C Protonstraat
Groningen 9743AL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.