Pluspunten
Snelle levering, relatief goed prijs-kwaliteitverhouding t.o.v. andere online aanbieders.
VerbeterpuntenMeer productinformatie en bedrijfsinformatie, meer reclame maken voor bekendheid.
Pluspunten
Het aanbod en de snelle levering
Pluspunten
Wereldkaart gekocht. Goed product, kwalitatief goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
geweldig breed aanbod, bij mijn weten beste kaarten - en reisboekenwinkel van Nederland, of in ieder geval van Groningen en omstreken.
Pluspunten
Positieve eerste ervaring, via online bestelling. Duidelijke website, meteen bevestiging via mail en snelle levertijd (sneller dan aangekondigd)
Pluspunten
Had kaarten besteld die na 15 dagen nog steeds niet waren geleverd, heb op een positieve manier kunnen communiceren en men heeft mijn bestelling een tweede keer verstuurd , na 2 dagen in de bus, geen enkel probleem ! Ik ga er nog dingen kopen.
Pluspunten
Snelheid van levering, goede stevige verpakking Snel gewenst product gevonden via website
Pluspunten
Vlak voor de feestdagen toch op tijd geleverd. Heel fijn
Pluspunten
Snelle levering (volgende dag) Spullen netjes verpakt.
Pluspunten
prima, alles in orde, zeer tevreden
Verbeterpuntengeen verbeterpunten, succesvol 2016
Pluspunten
De eerste indruk was heel positief en dat is nog steeds zo. Procedure en levering/tijdpad waren zoals aangegeven/beloofd.
Pluspunten
zeer tevreden met het grote aanbod. minder tevreden over de levertijd : meer dan 1 week.
Pluspunten
Grote boekencollectie waaruit je kan kiezen. Wij wilden specifieke informatie over een land; grote keus uit boeken!! Van de 3 boeken was 1 boek niet voorradig. Fijn dat er werd gekozen om de andere 2 boeken al te verzenden. De laatste wordt nagestuurd. Fijne service!!!
13C Protonstraat
Groningen 9743AL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.