Pluspunten
Het ruime aanbod
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Het een super winkel en heel vluge verzending . de kwalitiet is heel goed.
Verbeterpuntenalles is prima verlopen.
Pluspunten
Snelle levering! Goed verpakt! Dus alle lof!
Pluspunten
Snel makkelijk en duidelijk!
Pluspunten
Lijkt alsof ze alles hebben, nog nooit iets niet kunnen bestellen. Snelle en nette levering
VerbeterpuntenHeb een map/kaart besteld wat achteraf wat tegen viel. Niet echt een toeristische autokaart, te zeer gedetailleerd. Had graag meer informatie erover gezien op de site, met name over welk gebied er precies op staat.
Pluspunten
Compleet assortiment zeer snelle levering
Pluspunten
kan niks positief zeggen als ik reeds 12 dagen wacht op mijn bestelling....
VerbeterpuntenLEVERTIJD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pluspunten
Plezierig telefoongesprek, goed advies, en bij terugbellen dezelfde contactpersoon kon afspraken snel nazien.
Pluspunten
Duidelijke website. Makkelijk selecteren van kaarten. Achteraf op factuur betalen.
Pluspunten
Zeer snelle levering, optimale service
Mooie boeken beter inpakken; toch lichte beschadiging aan de hoeken van een mooi boek. Even folie erom heen doen is een tip!
Pluspunten
correcte levering van mijn eerste bestelling
Pluspunten
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik meer dan geweldig ben geholpen! Wilde informatieboeken en landkaarten over Vietnam bestellen en er werd naar mij geluisterd en top geadviseerd. De volgende dag in huis en wat er niet op voorraad was op de afgesproken dag geleverd. Mijn complimenten!
Pluspunten
Zeer uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenLevertijd was wat lang, in ieder geval in vergelijking met andere webwinkels
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering. Heel tevreden!
Pluspunten
Snelle afhandeling en duidelijke communicatie over bestelling en levering.
13C Protonstraat
Groningen 9743AL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.