Pluspunten
Na betaling vlot geleverd. Goed zo. Uitstekend verpakt.
verzendkosten
Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenKwaliteit reisgids is slecht: te kleine letters, info onvolledig , onhandige indeling, kaartje te klein en ongedetaileerd.
Pluspunten
Fijn dat jullie zo veel op voorraad hebben. Geen reactie nodig
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
prima snelle levering, keurig verpakt met duidelijke factuur, nog een vraag: is de reisgids Lonely Planet Scotland ook nederlandstalig te verkrijgen?
Pluspunten
Uitstekende servies !!
VerbeterpuntenBeter kan niet!
Pluspunten
SNELHEID DUIDELIJKHEID BETREFFENDE HET PRODUCT
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Overzichtelijke informatie en en snelle afhandeling. Goede kwaliteit voor een acceptabele prijs
Pluspunten
Pluspunten
Supersnelle levering conform de afspraken. Zeer deugdelijke verpakking. Kortom 100% OK.
Pluspunten
Uitgebreid aanbod, scherpe prijzen ,goede communicatie (stelde vraag en kreeg onmiddellijk antwoord) en vlugge verzending. Een aanrader voor iedereen die op reis vertrekt en zich vooraf wat wil documenteren.
VerbeterpuntenReview mogelijk maken op Google zelf onder www.dezwerver.nl ... Mogelijke klanten zullen dit misschien gemakkelijker consulteren dan op de website zelf.
Pluspunten
Het is altijd spannend als je zo kort van tevoren een kaart besteld, maar het komt (tot nu toe) altijd op tijd aan!
Pluspunten
betreft pure internet bestelling: duidelijke website. goed te doorzoeken zeer ruime keus precies gevonden wat ik zocht snel ontvangen na bestelling
Verbeterpuntende vragen over Personeel, Kennis, en Communicatie zijn wat mij betreft nvt, maar uw website laat niet toe dat in te vullen!? Zelfde geldt voor factuurnummer als ik dat niet wens in te vullen omdat ik geen reactie van u wens!
Pluspunten
opsturen en betalen na ontvangst.
Pluspunten
Zeer uitgebreid aanbod Degelijk materiaal, hoge kwaliteit Duidelijke website Goed verpakt verrtstuurd Snelle levering
Pluspunten
Prima, vooral zo doorgaan
Pluspunten
Supersnelle afwerking order, waarvoor hartelijke dank. Ben globetrotter, zal jullie in de toekomst nog nodig hebben... Jan
Pluspunten
Gemoedelijk en deskundig
VerbeterpuntenWebsite
13C Protonstraat
Groningen 9743AL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.