Pluspunten
snel maar dat is ook jullie verdienste
Pluspunten
ok met de service
Pluspunten
Pluspunten
Zeer brede keuze op het gebied van buitensport,die in de gewone boekhandel ontbreekt
Pluspunten
Wij doen geregeld een bestelling en zijn uiterst tevreden over jullie service
Pluspunten
Prima service, goede informatie, open betaalwijze
Pluspunten
Heel tevreden, dank voor snelle verzending en de teruggave van de kaart waar ik niet echt tevreden mee was. Het boekje zeer tevreden over. Vr.goet Emmy bartels
Pluspunten
gewoon goed zoals aangegeven bij bestelling
Ik krijg deze mail al terwijl ik de bestelling nog niet eens in huis heb
Pluspunten
Levertijd Beschikbaarheid
VerbeterpuntenPrijs
Pluspunten
Ik had een kaart nodig om mijn broer zijn fiets tocht te kunnen volgen en de dame aan de telefoon heeft heel goed mee gedacht!
Pluspunten
Persoonlijke reactie op een puntje waar het mis ging. Inzet om het alsnog goed te krijgen.
VerbeterpuntenOp de site vermelde voorraad beter laten corresponderen met de voorraad.
Pluspunten
Best druk, maar toch snel, zeer deskundig en heel erg plezierig, uitgebreid geholpen.
Verbeterpuntenik zou het niet weten
Pluspunten
Onmiddellijk goed voorstel om vanuit Belgie factuur te betalen. Wandelkaarten zijn van top kwaliteit.
VerbeterpuntenNihil.
13C Protonstraat
Groningen 9743AL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.