Pluspunten
snel, zeer ruim assortiment
Verbeterpuntende website mag wat vriendelijker. het duurde even voordat ik een boekje over Sicilië had gevonden. ik kreeg ook allerlei andere boekjes te zien die er niets mee te maken hadden. een andere verbetering zou zijn datje kunt kiezen alleen NL talige boekjes of ook andere talen
Pluspunten
Supersnel geleverd en steeds op de hoogte gehouden van voortgang.
VerbeterpuntenPrima ervaring dus geen idee.
Pluspunten
Er was 1 wegenkaart beschadigd ,na een telefoontje de volgende dag een nieuwe kaart in huis
Pluspunten
Had de verkeerde kaart gekocht. Geen enkel probleem met de retour. Zeer vriendelijke en behulpzame mail.
Hoge verzendingskosten
Pluspunten
Zeer toegankelijke website. Betrouwbare beschrijving van de boeken. De Duitse reisgidsen zijn zeer goed. Bij eerder bestelling zeer klantvriendelijk contact gehad.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten noodzakelijk
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
het levert 1 week eerder dan BOL.com
Pluspunten
Snelle en persoonlijke reactie op de vragen. De antwoorden en de acties getuigen van betrokkenheid bij mijn wens als klant.
VerbeterpuntenWaar mogelijk (als zodanig herkenbare!) subjectieve beschrijvingen toevoegen aan de producten.
Pluspunten
Meestal snelle levering. Houdt je goed op de hoogte van de levering, bijvoorbeeld als een product 1 of 2 dagen langer duurt om te leveren. Goede communicatie. Goede website met extra informatie over de nuttigheid van kaarten en boekjes (en voor welke doeleinden).
Verbeterpuntenik zou er geen kunnen verzinnen
Pluspunten
Uitgebreid assortiment. Website is makkelijk te doorzoeken. Vlotte levering.
Verbeterpuntenop dit moment geen.
Pluspunten
heel snel duidelijk en makkelijk
Pluspunten
- Zeer uitgebreid assortiment op het gebied dat mij interesseert. - Snelle afhandeling van bestellingen. - Goede prijzen voor de producten. - Duidelijke site. Kortom, ik word gewoon blij wanneer ik bij jullie iets bestel
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan.
Pluspunten
Vlug, vakkundig, vriendelijk.
Pluspunten
snel, snel, snel.
Pluspunten
Op tijd geleverd.
Verbeterpunten?
13C Protonstraat
Groningen 9743AL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.