Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenGeen, alles was goed.
Pluspunten
- snelle levering - goede communicatie over te verwachten levertijd
Verbeterpunten- geen
Verbeterpuntengeen
geen 7,95 euro op sticker zetten(laten staan) als klant 10,75 moet betalen,geeft toch wat ongemak
Pluspunten
Ik ervaar De Zwerver als een betrouwbare winkel. Indien er problemen zijn bellen ze. Ze zijn bij mij tot nu toe alle afspraken nagekomen.
Pluspunten
overzichtelijke webwinkel en keurig tijdig geleverd
Pluspunten
Snelle & volledige levering
VerbeterpuntenWebsite: Vermelden welke boekjes vertalingen zijn van andere boekjes, dit kan eventuele dubbele aankoop vermeijden indien men aankoopt in verschillende talen.
Pluspunten
Overzichtelijke website; gemakkelijk kiezen en bestellen. Levering binnen de op de site vermelde termijn. Wat wil "een mensch" nog meer?!
Pluspunten
Breed assortiment, snelle levertijd!
VerbeterpuntenWil ook specials zoals IJsland uitgebreid van Capitool en aanvullingsreizen Faeröer en Groenland.
Pluspunten
Aardig snelle levering
VerbeterpuntenHet boekje kwam wat verkreukeld aan. Het zat te strak in de verpakking.
Pluspunten
Groot assortiment, bijna altijd slaagkans! Goede website.
VerbeterpuntenGeen verzendkosten boven een bepaald bestel bedrag?
Pluspunten
Pluspunten
Heldere site en gedegen verpakking bij levering.
Pluspunten
levering volgens de geadverteerde voorwaarden, correct en snel - niets liet te wensen over
Verbeterpuntengeen
13C Protonstraat
Groningen 9743AL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.