Pluspunten
- duidelijke aanbieding/ beschrijving op zoekterm 'wegenkaart' - duidelijke betalingsvoorwaarden - duidelijke gedetailleerde wegenkaart, eentje waar je iets aan hebt, zonder allerlei lokale reclame. en keurig op tijd in thuis
Pluspunten
zeer snelle leveringen, goede communicatie via mail over stand van zaken. Vaker gebruik gemaakt van jullie service, altijd zeer tevreden !!
Verbeterpuntengeen !
Pluspunten
reageren snel op vragen
Verbeterpuntenop site vermelden of er wel of geen voorraad is
Pluspunten
Snelle levering product
VerbeterpuntenGeen reactie gehad op een email die ik heb verstuurd zelfs geen autoreply, vind ik echt niet kunnen
Helaas is de vraag per mail in onze spam-box terecht gekomen. Normaal gesproken beantwoorden we mails tijdens kantooruren binnen 24 uur. Wij zoeken naar mogelijk heden om dit in de toekomst te voorkomen.
de kaart werd aangegeven als wandelkaart maar 1:50 is meer een fietskaart dan een wandelkaart. we hebben de kaart dan ook niet gebruikt zoals we zouden willen
Pluspunten
Prima snelle en correcte top service!!
Pluspunten
Groot assortiment, duidelijke website
Pluspunten
Veel keus en als vanouds supersnelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, goede verpakking om bestelling veilig te versturen. Product voldoet aan verwachtingen.
Pluspunten
Snelle levering. Boeken prima verpakt.
Pluspunten
zeer uitgebroed assortiment
Verbeterpuntenvan niet alle kaarten is duidelijk welk gebied ze precies bestrijken
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, correcte levertijden staan op website
VerbeterpuntenDe verzend kosten voor een wandelkaart die in een enveloppe gaat is eigenlijk niet van deze tijd
Pluspunten
Duidelijke site, vlotte service
VerbeterpuntenGee, ik ben er best tevreden mee.
Pluspunten
Direct bevestiging per mail van bestelling en snelle levering
13C Protonstraat
Groningen 9743AL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.