Pluspunten
snelle service, zending in goede staat ontvangen
Pluspunten
Prachtige service,zeer snelle levering,...
Pluspunten
prima sortering en snelle levertijd
Pluspunten
Snelle no nonsens levering
dag later dan beloofd
Pluspunten
Inhoudelijke kennis over de landen en snelheid van reageren op vragen en bestellingen.
VerbeterpuntenZo doorgaan
De bestelling is door ons verzonden als pakket. Navraag leert dat het pakket verkeerd is gesorteerd door POSTNL en als brievenbuspost is aangeboden. In tweede instantie is het pakket inderdaad alsnog als pakket aangeboden met een flinke vertraging.
Pluspunten
snelle levering, goed verpakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De belofte van de levertijd was perfect opgevolgd. Dit kan ik erg waarderen.
Pluspunten
Zeer snelle verzending, goede opvolging mail.
Pluspunten
Mooie en duidelijke website met groot aanbod. Snelle levertijd en de artikelen zijn ook altijd goed verpakt. Ik bestel altijd mijn reishandboeken of wegenkaarten bij de Zwerver.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
werd op de hoogte gehouden van uw werkwijze en moment van opsturen. hele nette service en super snel!!
Pluspunten
Pluspunten
wacht op me tweede zending
Verbeterpuntenop de voorraad letten
Pluspunten
Snelle levertijd en heel vriendelijke en snelle communicatie.
VerbeterpuntenVisa werd om een of andere manier niet aanvaard. Mss de betaalmodule checken?
Pluspunten
Mijn Mastercard en EC kaart van Delta Lloyd bounced allebei op het einde vd betaling. Emailverkeer met Eva resulteerde in betaling per overschrijving na ontvangst. Bedankt voor vertrouwen en prompte levering
VerbeterpuntenGeen Was eerstebestelling
Pluspunten
Prima telefonisch geholpen.
13C Protonstraat
Groningen 9743AL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.