Pluspunten
duidelijke website
de enige tip die ik jullie kan meegeven is om misschien eens contact te nemen met de uitgever, gezien er toch heel wat taalfouten in deze reisgids staan. Ik weet natuurlijk ook wel dat dit niet jullie fout is. Is enkel een tip om de gids nog beter te maken.
Pluspunten
Snelle levering, grote keus, kwalitatief materiaal
Pluspunten
geen opmerkingen
Verbeterpuntengeen opmerkingen
Pluspunten
Van af moment bestellen tot moment van afleveren zeer correcte procedure
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik wilde informatie over Nieuw Zeeland maar kwam er op de site door de vele keuzes niet uit. Aardige dame aan de telefoon had alle tijd en raadde me Lonly Planet aan! Een schot in de roos!
VerbeterpuntenDeze winkel is een voorbeeld hoe het moet!
Pluspunten
Snelle levering, goede service. Beschadigd boek werd direct vervangen.
Pluspunten
Zeer deskundig personeel Zeer snelle levering
Pluspunten
Uitgebreide collectie met recente uitgaven
Ik kan op jullie vraag van oordeel niet ingaan daar ik mijn bestelling die gebeurde op 28/08/2014 en betaalde nog steeds (08/09/2014) niet ontvangen heb. Kun je mij zeggen of ik deze bestelling (Fietskaart 04 Fietsroute-Netwerk Groen-Frans Vlaanderen I Sportoena ISBN/Code : 9789078976264 ) nog mag verwachten . Ik dring aan op een spoedig antwoord.
Pluspunten
goed te vinden wat ik zocht
VerbeterpuntenVerzending duurde dag langer, (Post is dag langer onderweg geweest dan verwacht)
Pluspunten
Via website besteld. Hele snelle levering, goed verpakt.
Pluspunten
Snelle levering, product als omschreven. Uitstekend!
Pluspunten
Snelle levering. Product duidelijk omschreven.
Pluspunten
Snel en correct geleverd
VerbeterpuntenHet zoeken van de kaarten was niet zo makkelijk. Zoeken op land met kaartnummer is niet mogelijk.
13C Protonstraat
Groningen 9743AL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.