Pluspunten
Snelle service, Integere behandeling. Prima
VerbeterpuntenCheck mondelinge afspraak met de uiteindelijke bestelling. Dat ging fout in de communicatie. Het is overigens prima opgelost.
Pluspunten
Snelle levering. Ze hebben reisgidsen die je vaak nergens anders kunt krijgen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
supersnelle levering
Pluspunten
Snelle levering Nieuwste editie
Verbeterpunten?
Pluspunten
Prima assortiment, snelle afhandeling
Pluspunten
Contact gehouden toen de bestelling nog niet compleet was.
Pluspunten
Alle kaarten van Engeland zijn leverbaar. Twee kaarten van een uithoek in Schotland waren niet in 1 dag leverbaar, dat werd netjes via mail terug gemeld. En binnen 3 dagen had ik alle bestelde kaarten in huis.
Pluspunten
Eenvoudig te bestellen en snel geleverd,
VerbeterpuntenKaarten hebben veel ruimte in koker waardoor ze kunnen schuiven en als ze dan hard aan het einde komen beschadigd de kaartrand
Pluspunten
Een gedeelte van het boek zal verkeerd ingebonden. Na een telefoontje kon ik het boek terug sturen en kreeg na een dag al het nieuwe boek toegestuurd. Super.
Pluspunten
Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel tevreden ben, zeer vlot geleverd en betaling kon gemakkelijk na de levering.
VerbeterpuntenBlijkbaar kon ik niet vooraf betalen via overschrijving, het systeem kon mijn gegevens niet opnemen. Betaling via overschrijving na ontvangst, in dit geval met gewone Europese overschrijving kon dit wel.
Pluspunten
Via een mooi ingerichte site heel makkelijk een gedetailleerde kaart van Frankrijk gevonden. En de levering was ook snel. Top. De Zwerver leidt je overal naar toe!
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke site
Pluspunten
snelle levering en duidelijke communicatie over de levering
13C Protonstraat
Groningen 9743AL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.