Pluspunten
De Zwerver is zoals ik het nu ken een zeer geschikte en vooral erg ervaren reisboekenwinkel waarbij snelheid en kennis voorop staat.
Pluspunten
Snelheid en accuratesse. Je kan er echt op rekenen dat je krijgt wat je bestelt èn op de toegezegde termijn.
Verbeterpuntengrotere afbeeldingen van kaarten
Pluspunten
Ik had nog nooit eerder zaken gedaan met de Zwerver. Gelet op tijdstip van bestellen en afleveren niets dan lof. Ook het telefoontje van mij over levertijden van mijn bestelling werd ik netjes en correct ter woord gestaan. De informatie die ik kreeg klopte volledig.
Pluspunten
wandelkaart en wegenkaart besteld en na 2 dagen in de bus en kaarten zijn van degelijk materiaal
Verbeterpuntenniets aan te merken
Pluspunten
Via webwinkel besteld en snel bezorgd. Netjes verpakt. Pakje was te volgen via track & tr. code. Fijn, dat achteraf betalen mogelijk is. Kwaliteit van product: super!
Pluspunten
Uitstekende communicatie omtrent de levering
Pluspunten
Enorm assortiment en uitstekende kennis van zaken. Zeer snelle en goed verzorgde levering
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Via de website fiets- en wandelkaarten gekocht. Nette afhandeling van de bestelling en een correcte mail gekregen over een kaart die niet op voorraad was. Uiteindelijk is alles met slechts 1 dag vertraging ontvangen.
VerbeterpuntenHet is lastig om op de website de overzichtskaarten te vinden van kaarten van Kompass en de Deutsche Alpen Verein.
Pluspunten
Het is moeilijk een keuze te maken uit de veelheid van het aanbod.
Pluspunten
De Zwerver heeft heel erg goed begrepen wat de klantwensen zijn van een rijziger.
VerbeterpuntenGa door op deze manier.
Pluspunten
De bestelling is keurig uitgevoerd, Aangezien het product niet op voorraad was, kreeg ik direct een mail met wanneer het er zou zijn en wanneer het geleverd zou worden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en uitstekend assortiment
Pluspunten
Altijd prettig als niet zo gangbare boeken/kaarten zo snel geleverd kunnen worden
Pluspunten
Snel en netjes afgeleverd
Pluspunten
Snelle levering en keurig verpakt. Top!
Pluspunten
personeel heeft kennis van zaken; als ik twijfel tussen een aantal producten (bijvoorbeeld welke wegenkaart) stuur ik een mail; reactie daarop altijd snel met goed advies en meestal nog leuke tips erbij. site is helder en overzichtelijk, levertijd klopt, uitgebreid assortiment (producten die soms nergens anders te krijgen zijn)
Pluspunten
Al een aantal keer iets besteld en steeds alles een dag later in huis. Groot assortiment, daar kan zelfs een bol.com niet tegenop.
Pluspunten
Perfecte service! Uitstekende klantgerichtheid! Heb Wegenatlas Benelux 2014 - Nederland, België & Luxemburg - met noord Frankrijk | Michelin (9782067192744) besteld en betaald per internet. Na bericht van verzending bleef ontvangst uit. Dat was ik niet gewend van De Zwerver. Bij mijn eerste telefonisch contact vijf dagen na bericht van verzending beloofde de medewerker mij opnieuw een exemplaar te zenden als het product ook bij de eerstvolgende postbestelling niet zou worden bezorgd. Dat heeft De Zwerver gedaan en de dag na de nieuwe verzending kwam de Wegenatlas Benelux 2014 - Nederland, België & Luxemburg - met noord Frankrijk | Michelin (9782067192744) aan. Ik ben spinnend tevreden met deze fantastische service en klantgerichtheid van De Zwerver! Mijn gevoelens over de bezorgdienst, Post.nl, zijn minder juichend, maar daar kan De Zwerver niets aan doen. Ik bestel zo weer iets bij De Zwerver via internet! Ze hebben ook een geweldig mooie winkel in de binnenstad van Groningen! Als ik in Stad ben, neem ik daar altijd een kijkje. En ik zal De Zwerver aan iedereen aanbevelen!
VerbeterpuntenGeen enkele. Ga zo door!
13C Protonstraat
Groningen 9743AL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.