Goede en snelle levering

Ik ben blij met hetgeen ik besteld heb. Fin dat het ook zo snel bezorgd wordt. Het is toch het begin van de vakantiepret!

wat een goede service

Mijn bestelde boek ter voorbereiding voor onze vakantie in Tasmanie is helaas bij post.nl verloren gegaan, ik kreeg een "geopende" lege enveloppe. Ik heb contact opgenomen met de winkel, en meteen werd er een nieuw exemplaar opgestuurd ! Deze had ik een dag later al in huis. Een service die je niet vaak meer ziet in Nederland. Top !!

Met één klik een kaart bestellen, en het zwerven begint...

De keuze maken was makkelijk, bestelling en betaling doen ook

super

gewoon super

Goede aanbod op website, goede service

Boek met fietstochten was goed te vinden op de website, terwijl ik het bij andere winkels niet zag. Bestelling snel en correct naar Belgie geleverd.

Snelle, correcte service.

Top.

Vlotte service, kwaliteitsvol product

Zeer tevreden over het product, voldoet aan de beschrijving op de site. Bestelling en levering verlopen probleemloos.

Ineen woord: perfect

Altijd op tijd.

Perfect voor de wandelaar!!

Precies wat ik zocht

Naast de digitale hulpmiddelen, toch fijn om ook de papieren wandelkaart te hebben. De voorpret kan beginnen!

Goede service!

De kaart die ik nodig had, was op de site makkelijk te vinden. Bestelling geplaatst en snel via de post bezorgd. Bedankt!

Mooi boek, goed verpakt.

Vlot verstuurd en goed verpakt. Fijn!

Top. Helder en snel

Goede en ruime keuze in landkaarten. Snel ontvangen. Product voldoet.

late levering

PostNL bezorgde bestelling dagen later dan door PostNL via PostNL-app was aangekondigd.

duidelijke communicatie, snel en goed verpakt bezorgd

Makkelijke website, groot assortiment aan reisgidsen, en makkelijk bestellen

Bestelling en communicatie prima geregeld

Alles volgens afspraak geleverd

Uitstekend!

Niets op aan te merken

Snel in huis

Mijn bestelling was keurig verpakt en snel bezorgd.

Tiptop!

Goede communicatie, snelle en correcte levering en keurig verzorgde verzending.

snel,

vv

Alles gekregen wat ik gevraagd had

Het zelfde als hierboven

eenvoudig en snel

Goed kunnen zoeken op de website, duidelijke communicatie, snelle levering

correct en snel geleverd

duur

Mooie Kaart

Mooie dubbelzijdige kaart, precies wat ik zocht voor mijn wanddecoratie! Enige nadeel is dat de bestelling kwam met beschadiging aan (een zijde van plastic koker was helemaal afgescheurd, kapot waardoor aan de rand van kaart ook beetje schade zat)... kaart is wel te gebruiken en hopelijk wordt dat volgende keer beter bezorgd.

43-45 Oude Kijk in t Jatstraat

Groningen 9712EC