Pluspunten
Snel en betrouwbaar.
Pluspunten
Precies wat ik nodig heb!
Pluspunten
De wegenkaarten waren binnen een paar dagen bezorgd
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd. Altijd punctueel en betrouwbaar.
Pluspunten
Voor mij persoonlijk PRACHTIG gerief!!! Ik moest mij inhouden om dingen te kopen omdat ik deze al had, dus als er iets vernieuwd moet worden......
VerbeterpuntenIk heb slechts 3 productjes gekocht en voor mijn eerste bestelling heb ik niets op aan te merken. Zelfs deze 2 eenvoudige vragen maakt duidelijk dat jullie commentaren weten te appreciëren, wat niet altijd makkelijk is.
Pluspunten
We hebben de campergids Finland digitaal besteld. De website geeft precies de informatie die we nodig hebben. De volgende dag hadden we de gids in de brievenbus. Prima geregeld.
Pluspunten
Geweldig assortiment
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer behulpzaam en snelle levering!!
Pluspunten
Er is overeenkomstig opdracht geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
2 wegenkaarten besteld (Polen en Baltische Staten) deze niet zo gangbare kaarten waren niet op voorraad. Toch waren ze drie dagen later in huis!
Pluspunten
Snelle service. Compleet aanbod.
13C Protonstraat
Groningen 9743AL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.