Prijs, vier € per boek duurder dan de elders en bij bestelling vanaf 50€ gratis levering, hier niet
Pluspunten
Zeer snelle levering wat je gevraagd hebt.
Pluspunten
Ik heb gebeld voor advies over wandelgidsen voor de jura en werd uitermate prettig te woord gestaan. Vakkundig, helder en vriendelijk. Ze deed echt moeite me van dienst te zijn, zonder een ***lig verkoopverhaal op te hangen.
Pluspunten
Ik bestel hier regelmatig wandelkaarten en heb nog nooit een slechte service ondervonden. Altijd conform afspraak, goed verpakt en op tijd.
Pluspunten
Ruime sortering wandelkaarten
VerbeterpuntenIk kan nooit goed beoordelen waar de grenzen van de wandelkaart liggen, of dus het door mij uitgezochte wandelgebied door de kaart "bestreken"wordt of dat ik een andre/meerdere kaarten moet nemen.
Pluspunten
Zeerr goed
Pluspunten
Bijzonder klantvriendelijk en uitstekende service.
american express als betaalmogelijkheid toevoegen
Pluspunten
Op donderdag voor de kerst besteld en vrijdag geleverd! Top.
transportkosten erg hoog ivm bestelling
13C Protonstraat
Groningen 9743AL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.