VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Afspraken nakomen
Pluspunten
Heel tevreden over de informatie op hun website, gemak om te vinden wat je zoekt en levertijd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bestel hier al jaren wandelkaarten. Ruime keuze en altijd snel geleverd.
Pluspunten
Betrouwbaar, snel en uitgebreid assortiment
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering / eenvoudig om boek te bestellen
VerbeterpuntenReisgids mbt VAE die ik besteld heb dateert uit 2009, al 7 jaar oud!
Hallo, Het klopt dat de gids uit 2009 is. Dat staat vermeld bij de artikel informatie op de website. Ik ben het met u eens dat het oud is. U mag de gids kosteloos terugsturen. U krijgt dan aankoopbedrag incl. portokosten retour. Met vriendelijke groet Marcel
Pluspunten
Zeer snel geleverd en correct verpakt
Pluspunten
Ze hebben veel! En ze leveren snel en correct.
Pluspunten
Vlotte afhandeling van mijn bestelling vanuit België
VerbeterpuntenWe waren niet thuis toen het pakketje geleverd werd en dus is het in de brievenbus gepropt. Gelukkig was er geen beschadiging.
Pluspunten
Snelle en duidelijke feedback naar aanleiding van initiële beoordeling.
VerbeterpuntenLevering vertraagd met 2 of 3 werkdagen zonder hierover communicatie te hebben ontvangen. Was ook niet mogelijk om te bekijken waar het pakketje bleef. (status 'verstuurd' bij controle na twee dagen). Kan mogelijk te wijten zijn aan het bezorgen. Addendum: Misschien tijdens het bestelproces duidelijk(er) vermelden dat leveringen naar het buitenland een aantal dagen op zich kunnen laten wachten.
Beste Dave, Vervelend dat u de bestelling later heeft ontvangen dan verwacht. Leveringen naar België kunnen helaas (zoals vermeld op onze site) langer dan duren dan 5 werkdagen. We zijn hierin afhankelijk van PostNL. Omdat deze bestelling door de brievenbus past en niet als pakket is verzonden heeft u inderdaad geen Track en Trace code ontvangen. Mocht u het te laat hebben ontvangen dan mag u het kostenloos retourneren en ontvangt u het aankoopbedrag incl portokosten retour. Met vriendelijke groet, Marcel
Pluspunten
snel thuisbezorgd
Pluspunten
Idd snelle levering en het klopt altyd.
VerbeterpuntenSvp (meer) toelichting op die kortingscode by het afrekenen. Ik heb die nooit gehad tgv. Bv een eerdere bestelling - wie dus dan wel??
De kortingscode wordt adhoc gegeven bij acties via onze sociale media of nieuwsbrief. (Op dit moment zijn er geen actieve kortingscodes) Hou deze media dus in de gaten voor een mooie korting!
Pluspunten
Heel vriendelijk en behulpzaam
Pluspunten
Alles prima geleverd naar afspraak
Pluspunten
Duidelijke website, groot assortiment, duidelijk verstand van zaken.
13C Protonstraat
Groningen 9743AL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.