Pluspunten
Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenSpijtig dat de transportkosten voor België relevant hoger zijn. Die verhoogden mijn bestelling met de helft.
Pluspunten
Altijd goede ervaringen mee gehad
Pluspunten
Zijn specialist zijn op dit gebied, en die kaarten hebben die nergens anders te koop zijn.
Pluspunten
Correcte levering van her gevraagde. Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenZes dagen tussen bestelling en levering in België
Pluspunten
Ruim assortiment. Duidelijk hoe te bestellen. Juiste levering.
Pluspunten
Goede collectie. Snelle afhandeling.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
beschikbaarheid producten
VerbeterpuntenNiet veel afbeeldingen/ foto's beschikbaar van de gekochte producten
Pluspunten
Eerst telefonisch overleg over een moeilijke kaart. Prima geholpen, deskundig, rustig en alle tijd.
Verbeterpuntensite is niet altijd even duidelijk
Pluspunten
Als ik wat bestel is het snel in huis. Goed verpakt en verzorgt.
VerbeterpuntenTe weinig ervaring met het bedrijf.
Pluspunten
Goede opvolging van onze bestelling
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Duidelijke website. Bestelling degelijk verpakt.
VerbeterpuntenIk had 3 artikelen besteld op donderdagavond. Ze waren alle drie op voorraad. Ik had verwacht de bestelling op zaterdag te krijgen. Dit werd echter dinsdag. Voor mij geen probleem, maar er ging toch iets niet goed lijkt me.
Vervelend om te horen dat u de bestelling inderdaad niet de volgende dag heeft ontvangen. Uw bestelling is hier wel op vrijdag verzonden. Normaal gesproken zou dat wel zo moeten zijn. Wij zijn afhankelijk van postnl. Excuses voor de vertraging. Marcel Reisboekwinkel de Zwerver
Pluspunten
Stipt op tijd en volgens website informatie
Pluspunten
Prima gidsen en gedetailleerde kaarten, precies zoals we ze graag wilden hebben
Pluspunten
Snelle, correcte levering.
VerbeterpuntenBetere posttarieven.
Pluspunten
Keurig en snel geregeld
VerbeterpuntenGoed zo het is
13C Protonstraat
Groningen 9743AL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.