Pluspunten
Uitgebreide collectie, vriendelijke communicatie, veel items in stock en snelle levering.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenWeinig. Levering was helaas later dan gehoopt. Maar dat is post nl natuurlijk.
Pluspunten
pakket goed aangekomen en op tijd
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Ik heb een online bestelling geplaatst, dus ik weinig van het personeel zelf vernomen, maar dat is in deze context niet vreemd. Ze hebben een mooi assortiment en hebben eerder geleverd dan de aangegeven termijn (waar ik erg blij mee was).
VerbeterpuntenVoorlopig geen.
Pluspunten
Uitgebreid aanbod, snelle en correcte levering.
Pluspunten
Goede en snelle levering.
Pluspunten
Verbeterpuntenmaak duidelijk in welke taal je een reisgids besteld, zodat de klant achteraf niet wordt afgescheept met dan had je daar en daar op moeten klikken. Geef duidelijk aan dat de gids niet in het Nederlands te leveren is zodat je dan je keuze kan maken of je hem wel of niet in een vreemde taal wilt.
Pluspunten
Snelle levering, al diverse malen kaarten besteld naar volle tevredenheid.
De kaart was aan alle hoeken geplooid en zag er derdehands uit. De leverkosten stonden op de site als 2,95, bij afrekening werd dit.plots 4,95.
Pluspunten
Dat zou ik niet weten.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Klein bedrijf waar mijn bestelvergissing snel via de chat hersteld kon worden. Zeer goed geregeld.
13C Protonstraat
Groningen 9743AL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.