Pluspunten
Snelle levering. Goede verpakking.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door.
Pluspunten
Snelle levering van het boek en in goede conditie afgeleverd. De verpakking van het boek was ook erg degelijk.
Pluspunten
Kregen een misdruk van eenkaart. Meteen nieuwe opgestuurd. Goede en snelle service !!!
Pluspunten
Ik bestel alleen via de website. Die is prima. Goede zoekfunctie en betrouwbaar.
Pluspunten
duidelijke website, snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Toezeggingen zijn waargemaakt.
Pluspunten
Ik had last-minute een wegenkaart besteld. De Zwerver heeft deze als postpakket verzonden, zodat de kaart de volgende dag bij mij geleverd werd. Prima communicatie met hen gehad en zeer betrouwbaar ! Nogmaals dank.
Pluspunten
Uitstekende service.
Pluspunten
Alles heel correct!
Pluspunten
Prima, snelle en goede levering
Pluspunten
Alles straalt profesinaliteit uit levering communicatie en afspraken
VerbeterpuntenZou ze niet weten
Pluspunten
Paar x iets besteld en een dag later in huis!
Pluspunten
Duidelijke productinformatie en zeer snelle levering. Vooral dat de kaarten geplastificeerd waren was een verademing. Geen geklungel meer met plakband op de vouwranden. Geweldig gewoon.
13C Protonstraat
Groningen 9743AL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.