Laden reviews...
193 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven aan dat leveringen snel zijn en er een ruime keuze aan kaarten is. De service wordt als behulpzaam en betrouwbaar beschreven. De winkelervaring is over het algemeen soepel en positief. Betrouwbaarheid en kwaliteit kenmerken de bestellingen.
Duidelijke en gebruikersvriendelijke website. Goede communicatie en afhandeling van de bestelling.
27 July 2022
Ruud
De wit
Fijne service, snelle levering, goed verzorgd.
26 July 2022
Conchita
Rosmalen
Je kunt kaarten en boeken gedeeltelijk inzien zodat je een goede indruk krijgt van wat je koopt. Bijna echt winkelen!
24 July 2022
Hans
Deventer
Online uitzoeken wat ik wilde, toen bestellen & betalen, daarna wachten. Langer dan De Zwerver en ik hoopten omdat Post NL zijn werk niet goed deed. Dat was het enige smetje zonder dat De Zwerver er iets aan kon doen.
22 July 2022
Ida
Tilburg
Zoals vermeld in de webwinkel en op tijd geleverd
21 July 2022
Edy
Aartselaar
Uitgebreid assortiment reisgidsen. Snelle (24uurs) levering. Netjes verpakt. Duidelijke voorwaarden en bestelsite. Vriendelijke reactie op de mail.
20 July 2022
Esther
Mierlo
Ik verheug me al om een voor een alert wandelingen te gaan doen
Daniel
Ede
Correcte en snelle levering
René
Dordrecht
boek was eerst niet meer leverbaar, e-mail adres achtergelaten. Binnen een week bericht dat het weer op voorraad was en meteen besteld, volgende dag in huis!.
Annemiek
almere
Vlotte en stipte levering.
Guy
Aartselaar - België
Minpunten: - erg kleine kaarten per etappe - etappes zijn maar in 1 richting beschreven (dit i.t.t. het boekje van de Moselsteig).
Dirk
Voorschoten
Snel
13 July 2022
Marcel Droge
Almere
Mijn bestelling was er sneller dan gedacht want kon in belgie nergens geen wegenkaarten meer vinden
12 July 2022
monique crombez
kaaskerke
Prima service.
11 July 2022
Guido Jacobs
Bassevelde
Wel jammer, dat het allemaal rondjes zijn, zodat je weer terugkomt waar je ‘s ochtends begonnen was. Voor een langere fietstocht van meerdere dagen met niet persé hetzelfde eindpunt als beginpunt was het niet zo geschikt.
10 July 2022
Anneke van Goor
Haarlem
5 wandelkaarten Zwitserland besteld. De levering was tijdig en in één geheel.
6 July 2022
Huub
Workum
Alle kaarten geleverd, maar het duurde wel een paar dagen langer dan vooraf aangegeven
5 July 2022
Remko
Zwolle
Snel en correct geleverd.
5 July 2022
Roselinde
SCHOTEN
Precies wat ik zocht binnen een paar dag in huis. De voorpret kan beginnen!
3 July 2022
Nicole
Overveen
Besteld, betaald en direct geleverd volgens afspraak
29 June 2022
martin schuurmans
Baarlo
Erg tevreden
29 June 2022
Wim
Den Haag
Ik bestelde een wegenkaart van Genk en kreeg een topische kaart van Genk en een groot deel van beide Limburgen Ben niet tevreden
24 June 2022
Henri
As België
Beste Henri,
Vervelend dat u niet tevreden bent.
U mag de kaart kostenloos terugsturen en krijgt dan het aankoopbedrag plus portokosten terug.
Ik hoor graag uw reactie.
Met vriendelijke groet,
Marcel
Alles was in orde...!
23 June 2022
Christian
Maasmechelen
Perfecte service en snelle levering.
21 June 2022
Sandra
Dordrecht
Volgens afspraak geleverd
19 June 2022
Yvonne
Dalfsen
Winkel en webshop met een enorme collectie reisgidsen, landkaarten, wereldbollen en wereldkaarten! Meer dan 20.000 artikelen.
* Achteraf betalen!
* Deskundig personeel