Pluspunten
Grote keus en prima levering
Pluspunten
Snelle levering, zoals beloofd
Pluspunten
Op mijn vraag werd de bestelling via een snellere geleverd, dit is prima gegaan binnen dezelfde kostprijs.
Pluspunten
Zeer betrouwbaar, goede spullen
VerbeterpuntenHet is soms lastig te vinden wat je zoekt. Ik wil bijvoorbeeld een carte bleue van de omgeving van Val d'Ajol, maar hoe moet ik die vinden?
Hallo, Deze kaart is inderdaad lastig te vinden. We werken aan betere vindbaarheid binnen de site. De kaart die u zoekt is overigens:https://www.dezwerver.nl/r/europa/frankrijk/vogezen-elzas/c/kaarten/topografische-kaarten/9782758510598/wandelkaart-topografische-kaart-3519ot-remiremont-ign/ Met vriendelijke groet, Marcel
Pluspunten
Er ging iets mis met de ideal-betaling maar na een telefoontje was het zo geregelde, top!
Pluspunten
Snelle levering. Goede verpakking.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door.
Pluspunten
Snelle levering van het boek en in goede conditie afgeleverd. De verpakking van het boek was ook erg degelijk.
Pluspunten
Kregen een misdruk van eenkaart. Meteen nieuwe opgestuurd. Goede en snelle service !!!
Pluspunten
Ik bestel alleen via de website. Die is prima. Goede zoekfunctie en betrouwbaar.
Pluspunten
duidelijke website, snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Toezeggingen zijn waargemaakt.
Pluspunten
Ik had last-minute een wegenkaart besteld. De Zwerver heeft deze als postpakket verzonden, zodat de kaart de volgende dag bij mij geleverd werd. Prima communicatie met hen gehad en zeer betrouwbaar ! Nogmaals dank.
Pluspunten
Uitstekende service.
Pluspunten
Alles heel correct!
Pluspunten
Prima, snelle en goede levering
Protonstraat 13C
9743AL Groningen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Winkel en webshop met een enorme collectie reisgidsen, landkaarten, wereldbollen en wereldkaarten! Meer dan 20.000 artikelen. * Achteraf betalen! * Deskundig personeel * Gratis retourneren! * Ruilen binnen 14 dagen * Lid Thuiswinkel Waarborg