Pluspunten
snelle levering,zeer goede prijs
Pluspunten
Goede en snelle service, zeer goede communicatie, betrouwbaar, met andere woorden, geen enkele negatieve ervaring. Zal later nog bestllingen plaatsen.
Pluspunten
Erg scherpe prijs!
Pluspunten
Z-akenkundig, W-aardevol, E-noRme V-oorraad E-n R-ap geleverd!!
Verbeterpuntenop dit moment geen.
Pluspunten
Alle boeken/kaarten die we nodig hadden in het assortiment.
VerbeterpuntenWellicht een soort track entr'acte mogelijkheid via de website, zodat je de stand van zaken van je bestellin kan zien. Alhoewel er wel duidelijk via de mail werd gecommuniceerd op welk moment de bestelling was verzonden.
Beste Janneke, Via uw account kunt u zien wat de status is van uw bestelling. Tevens kunt u hier uw facturen inzien en uw (adres) gegevens wijzigen. Marcel Reisboekwinkel de Zwerver
Pluspunten
Snelle levering, perfecte service.
Pluspunten
Duidelijke website
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levertijd
VerbeterpuntenMogelijk iets betere verzendingskosten?
Pluspunten
Snelle en adequate service.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering...keuze genoeg...hebben vaak alles in huis waar wij naar op zoek zijn...uitgebreid assortiment dus
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel aardige, behulpzame dame aan de telefoon. Bestelling snel uitgevoerd.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijke site snelle levering volgende keer zeker weer via de Zwerver
VerbeterpuntenNiet houden zo
Pluspunten
Meteen een E-mail met daarin dat de spullen voorradig zijn
Verbeterpuntenschaal van de kaart die we ontvingen viel tegen In woongebieden geen straatnamen en daar moeten we wel zijn
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
internetbestelling netjes op tijd in goede staat afgeleverd
Verbeterpuntengeen
13C Protonstraat