Filter

Alles ok

Snel geholpen bij probleem

Gemakkelijk bestellen, perfecte afhandeling van mijn bestelling.

Boek in uitstekende conditie ontvangen. Afhandeling van de bestelling is perfect.

snel en efficient

alles prima verzonden en ontvangen

Prima boekhandel voor reisbescheiden

Alles wat ik altijd zoek is aanwezig. De site is overzichtelijk en de producten zijn tijdig verzonden.

helemaal goes!

bestelling keurig en op tijd ontvangen.

Snel, efficient en to the point

De leverantie was conform de beschrijving

Perfecte en snelle afhandeling van de bestelling. Prettige communicatie.

Voldoet aan verwachtingen

Makkelijk besteld en snel ontvangen

Snelheid

Breed assortiment, keuze is snel te maken en bestelling is eenvoudig te maken.

Vandaag bestellen en volgende dag in de brievenbus. Precies zoals beloofd.

Geweldig.

Bestellen ( Laag geprijsd) en snel in huis, en reizen maar.

Goede betrouwbare winkel

Snelle correcte levering

Goed gesorteerd in wandel en hiking boeken; snelle afhandeling, ook van kleine bestellingen. Dat draagt erg bij aan het genoegen van de voorbereiding.

Plattegrond van Nijmegen besteld. Ik zie precies waar ik moet zijn en de plattegrond is goed te lezen. Was erg snel bezorgd in de brievenbus.

Correcte en vlotte service

Gewoon weer helemaal perfect

We wandelen graag. Liefst zonder telefoon, maar met kaart. Snel gevonden via Zwerver.

Wegenatlas zoals online beschreven - snelle levering

Wij hebben een wegenatlas voor Polen besteld. Het boek werd snel en feilloos geleverd en voldoet volkomen aan de beschrijving, die we in de webshop gelezen hadden.

Snelle correcte levering

Zoals altijd : zeer goed geregeld

Altijd een fijne ervaring om bij de zwerver iets te bestellen

prima service

Duidelijke kaart en geplastifiseerd van wildlife in Australia en New Zealand makkelijk mee te nemen in de rugzak. Nu nog wachten op vertrek.

Breed aanbod, snel geleverd

Reisgidsen en een kaart besteld en in no time in huis: de voorpret kan beginnen!

Waardeloos

Maar dat ligt niet aan de Zwerver maar aan Post NL. Die zijn bij mij thuis nooit op tijd. Eerst krijg je bericht u pakket arriveert vandaag om xx uur. Vervolgens altijd het bericht dat er vertraging is opgetreden. Dan komt het gewoon 3 dagen later. Ik zou u adviseren om DHL te nemen. Zonder uitzondering zijn die altijd op tijd. Het is nu maar de vraag of ik de kaarten op tijd binnen heb. M.v.g. Coen Joosten 0627003736

De kaart die ik zocht.

Kaart van Nova Scotia Canada. Scheur- en watervast. Geen topo info anders 5 sterren.

Dat kan echt beter

Slechte voorraad, onduidelijke communicatie over levering en ontbrekende kaart in de bestelling. Kortom dat kan beter.

Snelle levering, goede kwaliteit

Heel mooie wandelkaart, snelle levering, netjes ingepakt

13C Protonstraat

Groningen 9743AL