Goed product, razendsnel geleverd

Uitgebreid assortiment, makkelijk zoeken op serie/typenummer, laat gelijk alle vervangbare onderdelen zien en volgende dag al geleverd.

Snrlle levering en voorradig

Na een check op internet had PartsNL het artikel voorradig tegen een goede prijs. Eerst even gebeld of het artikel in een winkel in de buurt lag. Dit bleek niet zo te zijn. De dame aan de telefoon was supervriendelijk. Niet verder gezicht, maar daarna direct besteld. De website had ook extra checks of het wel het juiste onderdeel was voor ons apparaat. Daarna een vlotte verwerking van de order en ons apparaat werkt weer als nieiw.

Reparatiedelen voor een prima prijs.

Ik heb een nieuw deurtje voor het vriesvak van mijn koelkast besteld. Dat ging heel goed met de ‘keuze-tool’ op de website van PartsNL. Het onderdeel werd vlot geleverd voor een nette prijs en paste heel goed. Ik ben er blij mee!

Alles netjes geregeld

s middags besteld andere dag s morgen in huis. Wel duur.

uitstekend

prettig contact, snelle levering

Veel onderdelen van oude toestellen op voorraad.

Prima snelle service

S’avonds besteld de volgende ochtend al geleverd super

Zeer snel geleverd top bedrijf

Ze hebben gebeld voor de levering. Waren op tijd hier. En alles was perfect. Ben er heel blij mee.

Hel snelle levering

Het handvat van de koelkast was er super snel heel tevreden

Goed, snel

Overzichtelijke site, ik had snel de parts die ik nodig had. Snelle levering.

Gemakkelijk het juiste onderdeel gevonden op de site.

Gemakkelijk het juiste onderdeel gevonden op de site.

snelle afhandeling

Dit is mijn eerste bestelling en ben zeer tevreden

Het juiste onderdeel snel geleverd. De Nespresso U werkt weer als nieuw.

Makkelijk en snel.

Het product was makkelijk te vinden op de site en het bestelproces ging prima. Binnen een dag in huism

Snel en optijd geleverd!

Reviews ongeloofwaardig omdat ze iedereen om een review vragen in ruil voor een kans op een staatslot.

Ik kende deze online website niet maar ik ben er zo blij mee

Wij wonen in een huurwoning en onze hendel van de vrieskast was kapot. Zo blij dat wij deze hebben kunnen bestellen bij jullie! En deze werd na 1 dag al geleverd.

Correcte levering en service

Zéér snelle en correcte levering. Een aanrader

Prima, zoals het hoort

Goede site, makkelijk zoeken, makkelijk bestellen, snel verstuurd en in ons geval ook snel geleverd. Niks op aan te merken.

Op voorraad en snel

Een simpel rubberen afsluitdopje was op voorraad (bij de originele leverancier niet...). Levering was de dag erna reeds. Dus gewoon "zeer goed" ;)

Gewoon goed en snel

Gewoon goed en snel-vrijwel alles voorradig

Super snel geleverd

Duidelijke omschrijving

Volgende dag was ons product al in huis

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!