Heel snel, woensdag besteld, donderdag geleverd!

Mijn bestelling was heel snel geleverd. Geweldig service!

Duidelijke website, snelle levering.

Duidelijke website, snelle levering.

fantastisch

Voor eerste keer besteld en hadden het gisteren al in huis.Prima verzorgd.

Goede prijs perfecte bediening

Zoals hierboven vermeld

Soms zijn artikelen/onderdelen niet meer in een fysieke winkel verkrijgbaar. PartsNL biedt dan de oplossing

Ik ben zeer tevreden. Ik heb een fout gemaakt door de verkeerde maat te kiezen; ik wacht op mijn geld terug. Ik hoop dat de retourzending net zo bevredigend is als de verzending.

Snelle levering en snelle reactie

Ik had door mijn eigen fout een verkeerd onderdeel besteld. ‘S avonds een vraag gesteld een direct een duidelijk correct antwoord.

Zeer snelle levering

Snelle leveren. En product stond goed beschreven op de site. Blij met hoe het gegaan is.

Super zoekfunctie van de, ik vond het gezochte onder snel.

De foto's van het onderdeel zijn fijn om te vergelijken en de link ter controle of het onderdeel past bij de wasmachine is een gerustelde zekerheid.

Makkelij , en zeer vlot geleverd

Handig een winkel die overal wat onderdelen van heeft. Is makkelijk te vinden .onderdelen op nummers

Onderdelen gemakkelijk te vinden én te bestellen

Een essentieel onderdeel van mijn stoomreiniger was bij de fabrikant niet te vinden en/of te bestellen. Gelukkig was de duidelijk en overzichtelijk website van PartsNL een uitkomst. Het bestelde onderdeel was binnen een dag in huis. Top!

Top. blij mee met zulke bedrijven,

Goed ,gesorteerden en duidelijke site. Snelle levering. Top..

vlot geleverd

de omschrijving online was erg goed, ik heb het juiste artikel ontvangen en het was heel snel binnen. top!

Ik heb via de website een onderdeel besteld dat ik nodig had om mijn droogkast te herstellen die stuk was gegaan. De zoekfunctie op de website is gebruiksvriendelijk en duidelijk, en het meest indrukwekkende is dat het minder dan 24 uur duurde voordat het onderdeel in België aankwam.

Makkelijk

Onlangs een bestelling geplaatst bij Parts.nl en eerst bij een andere webshop gekeken maar door de verzendkosten werd dat te duur. Bij Parts.nl heb je de mogelijkheid om het product ook af te halen in een van de winkels in de buurt dat maakt het weer aantrekkelijk en goedkoper.

Keurig geleverd

Makkelijk te vinden welke ik moest hebben en snel geleverd

Snelle levering enmprima prijzen

Ik heb mijn Tefal airfryer al meer dan 15 jaar en dan gaat er wel eens wat kapot. Maar zoals met veel dingen die moeilijk te vinden zijn, vind ik ze wel bij Parts.nl. Duidelijke site en prima prijzen. Tevens ook nog eens een snelle levering. Dus als er iets kapot is, kijk ik meteen bij Parts.nl.

Keurig geregeld, netjes op tijd

Het juiste onderdeel makkelijk kunnen vinden op de site. Snel geleverd.

Niet goed

Helaas werkt de nieuwe inderdeel niet! Jammer

Simpel bestellen en ondersteuning dmv verzoek code van koelkast

Door breuk van deurlade nieuwe deurlade besteld, eerder in December 2025 de zelfde deurlade besteld. Binnen dag geleverd !!

Goed !!

2x bij een andere aanbieder besteld maar paste niet of deed het niet , bij Parts paste de thermostaat met lamphouder wel op de SMEG FAB 28!!

Prima part, vlotte service

Had een specifiek onderdeel nodig en werd direct geleverd

Snel, goedkoop en goede service

In mijn zoektocht naar een nieuwe accu voor mijn Dyson stofzuiger kwam ik hier terecht. Order geplaatst en snel geleverd. Door een foutje verkeerde accu geleverd gekregen en hierna contact gezocht met de klantenservice. Uitstekend geholpen en netjes opgelost! Hulde!

Supersnel

Origineel onderdeel de volgende dag in huis, zodat de klus snel kan worden afgerond.

Snel geleverd tegen een goede prijs!

Prima hoor!

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!