Voordelig en snel geleverd

Snelle en vlotte afhandeling

Vandaag besteld, morgen al geleverd.

Na 1 dag weer een groentelade

De groentelade van mijn koelkast was afgebroken. Binnen een paar minuten de juiste gevonden en een dag later bezorgd. Weer een paar minuten later konden mijn groentes weer lekker bij elkaar in de koelkast liggen!

Gewoon super

Wasmachine slot was stuk. Gisteren onderdeel besteld voor lage prijs. Net afgeleverd, echt super snel. Wasmachine draait nu weer. Als je partsNL niet had..........

Bestellen ging simpel en levering was heel snel.

Bestelling ivm supersnelle communicatie

Topppppp

Snel en adequaat

Ik ben goed geinformeerd over wanneer het artikel is verzonden en wanner ik het kon ophalen. Prima. En het gekochte artikel werkt ook goed

Voordelig, snel, uitgebreid

De samenvatting zegt genoeg

Goed bedrijf goed geregeld allemaal top

Het was heel goed gegaan

Snel en betrouwbaar

Overzichtelijke site ,gezocht besteld, en snel binnen Super service

Super snel, en juiste parts!

Van een 30 jaar oude workmate zocht ik wat missing parts, gewoon te koop en voorraad. Volgende werkdag in huis. Super! Bedankt grt Leo

Past perfect en geen lekkage meer

Mijn koffie automaat kreeg steeds een plas met schoon water links achter. Na kort onderzoek bleek het dit onderdeel te zijn. Levering van her onderdeel was heel snel en netjes. Probleem is opgelost en de koffieautomaat kan er weer even tegenaan.

Supersnel

Snelle en correcte levering

Snel service!

Mijn bestelling (onderdeel van mijn koffiezetapparaat) komt de volgende dag door de brievenbus. Snel service. Heel blij mee!

Toppie

Precies kunnen bestellen wat ik nodig had en ook nog snel Verzonden toppie

Geweldige service in zeer korte tijd voor het juiste artikel.

Nadat ik informatie had ingewonnen bij de leverancier van mijn keuken kwam ik bij jullie terecht, en in zeer korte tijd nadat ik de bestelling had geplaatst werd het artikel al geleverd, een zeer goede prestatie en dit zal zeker voor herhaling vatbaar zijn. ik dank jullie van harte.

Prima website en overzichtelijk. Daarna snel en correct afgeleverd. Prima, ga zo door.

Werkt snel

De site komt overzichtelijk over, de versturing ging snel. alles goed verpakt en onbeschadigd aangekomen. Ik heb alleen te veel op merk en vorm gelet en niet op de code van het product waardoor ik niet het juiste heb besteld. Misschien kan dat nog makkelijker gemaakt worden. Zoeken op de machine en dan op het onderdeel ervan? Of misschien kan dat al maar is het voor mij niet duidelijk genoeg op de site.

Snel geleverd en het onderdeel werkt prima

Gewoon perfect

Zeer snelle levering.Verwarmingselement past perfect.

Heb s’avonds een kabel besteld en de volgende dag keurig verpakt al in huis. Snelle verzending en goed materiaal! Ben zeer tevreden en zal de volgende keer weer bestellen bij PartsNL. Dankjewel voor de snelle service ! :)

snele levering

goede web site, goede service. duidelijk,geen problemen als je het verkeerde part heb bested kan zonder problemen retour.

Kwalitatief goede parts tegen nette tarieven

Makkelijke site om parts te zoeken, eenvoudig bestelproces en snelle levering. Gewoon top.

Zeer snelle levering

Super goede online winkel voor onderdelen. Mijn stukknde afzuigkap werk weer prima

Uistekende service

Snelle levering en prima producten

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!