Parts.nl heeft mij opnieuw perfect geholpen: dankzij het overzichtelijke systeem op basis van het ty

Ik heb onlangs een onderdeel besteld voor mijn koffiemachine bij parts.nl en ben opnieuw erg tevreden. Door het invoeren van het typenummer van mijn machine kreeg ik direct een duidelijk overzicht van alle bijbehorende onderdelen. Dat was niet alleen heel handig, maar ook een fijne controle op het onderdeel dat ik zelf al had uitgezocht. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor bestellen eenvoudig ging. Wederom heeft parts.nl mij goed geholpen en voorzien van het juiste onderdeel. Verzending en betaling verliepen snel en probleemloos. Alles was netjes verpakt en snel in huis. Kortom: een betrouwbare webshop met uitstekende service. Zeker een aanrader!

Wordt snel geholpen.

Voor mijn tondeuses messenkop besteld. Super snel geleverd.

Het werkt zoals bedoeld.

De bestelling ging eenvoudig, de levering was snel en het product werkt perfect zoals bedoeld.

super tevreden

Ben super tevreden over de snelle afhandeling en kreeg meermaals een mail over de voortgang. artikel was de volgende dag al in huis. Past perfect

Snelle levering, product is prima.

Vlug . voordelig en kwaliteit

Het onderdeel dat ik voor mijn tondeuse had besteld werd vlug geleverd. voor een redelijke prijs en kwalitatief prima. Het past en werkt prima.

Beter kan niet!

De glasplaat van mijn kookplaat was stuk, gezien ik uit mijn huurhuis ging moest ik die vervangen. In de avond rond 20.30 besteld, de volgende dag om 10.00 in huis! Geweldig, en hij doet het! Fijn zaken doen zo

netjes en snel

via internet besteld en betaald snelle bezorging goed verpakt prima service

Uitstekend, efficiënt en snel! Zo doorgaan!

Zie hierboven

Snel goed top

Werkt prima snel geleverd.

Snel bezorgd en topkwaliteit

Ik had het onderdeel de volgende dag in huis en het had een goede kwaliteit.

goed en perfect geregeld en volgens afspraak

blij mee bestel vaker

Heel tevreden met de communicatie en de afhandeling

Zeer tevreden vanaf mijn bestelling tot bezorging. Duidelijke telefonische en mail communicatie.

Prima website.

Ik had het door mij gezochte onderdeel zeer snel gevonden. Direct besteld en het werd enorm snel geleverd.

onderdeel was waardeloos

wasmachinedeur besteld, snel geleverd, helaas, was de kwaliteit slecht en paste niet eens

Geweldig!! Snel besteld en geleverd!

In de winkel konden ze het product niet vinden. Wel een goedkopere variant. Een maal thuis gekeken op de site stond het er gewoon tussen. Besteld en volgende dag al geleverd!

Zeer uitgebreid assortiment technische onderdelen. Goede website, scherp geprijsd en snel verzonden. Vriendelijke klantenservice.

Super goede service

Wij zochten een mand voor in de airfryer. Een telefoontje en 2 dagen later hadden wij het in huis.

Snelle levering van de juiste onderdelen

Snelle levering van de juiste onderdelen is mijn ervaring met PartsNL. Wat nog wel beter kan is de omschrijving van de onderdelen, ik moest nu een beetje gokken of het het juiste was.

Bestelde product is snel geleverd en was passend.

Het handvat van de Kärcher was kapot. Een nieuwe besteld. Was gemakkelijk te vinden en de volgende dag al in huis. Top. Bedankt.

Snel en adequaat geholpen

Het waterreservoir van mijn Tefal strijkijzer was lek. Op internet gezocht of ik dit apart kon bestellen en zo stuitte ik op Partsnl. Eerst uitgezocht of het bedrijf betrouwbaar was. Eerst in gesprek geweest met een chatbot, dat lukt niet voldoende. Gelukkig vond ik snel een telefoonnummer. Ik werd prima geholpen, kreeg het juiste emailadres en heb alle gegevens die nodig waren ingevuld met een foto erbij van het betreffende reservoir. Diezelfde dag nog een offerte ontvangen, besteld en 2 dagen later opgehaald.

Snel en makkelijk

Het glazen draaiplateau van mijn Indesit-oven was kapot gegaan. Met het serienummer had ik in een mum het juiste draaiplateau hier online gevonden die ik twee dagen later kon ophalen in Den Haag. Super service.

Bestelling was wat het moest zijn.

goed goed goed

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!