zeer snelle levering!

in de avond besteld, volgende dag geleverd. Direct klus afmaken.

Groot assortiment en snelle levering

Op zoek naar een zetgroep voor mijn Delonghi koffie machine kwam ik al snel iit bij Parts.nl. Verbazingwekkend hoe veel onderdelen zij op voorraad hebben. Na afronding van mijn bestelling kreeg ik al snel een bericht dat zij bezig waren om de bestelling verzend klasr te maken. De volgende dag inderdaad ontvangen. Top bedrijf.

Ik heb altijd bij parts gevonden wat ik zocht

Ze zijn duidelijk met onderdelen zoeken zo heb ik in verleden voor mij Philips koffie er bij besteld en nu voor mij ijskast je kunt je spullen een langere levensduur geven

Na het plaatsen van de bestelling, is het product snel geleverd

zeer positief

zeer vriendelijke dame aan telefoon. Via site PartsNL was alles makkelijk te vinden. Tevens bezorging door DHL was prima

Bestellen,controle en beloffde levering wordt perfect nagekomen

Bestelling is makkelijk te plaatsen adh indeling naar fabrikanten en na het invoeren van het serienummer wordt ook nog eens gecontroleerd of het goede onderdeel besteld wordt. Beloofde tijd van levering is perfect

Goed en snel

Duidelijke site en snel geleverd! Zeer goed verpakt.

Snel geleverd en makkelijk het onderdeel gevonden op de site.

Perfect geregeld

Kleine bestelling gedaan maar ondanks dat perfect , volgens afspraak geregeld.

Ok

Goede en snelle service!

Voor onze oude Etna vaatwasser (17 jr) zocht ik onderdelen. Dankzij de hulp van PartsNL kon ik de goede onderdelen bestellen!

Snel geleverd en betaalbaar

‘‘s avonds besteld en de volgende dag stond DHL al voor de deur! Betaslbaar en toponderdelen. Afzuigkap is weer als nieuw ;-)

Bestellen en ontvangen is goed.

Ik heb de verkeerde besteld maar denk dat ze me goed helpen om de juiste te ontvangen!

Defect onderdeel paste pas na twee aanpassingen

Een borgklemmetje van mijn net nieuwe Black and Decker Workmate 812 brak af bij uitklappen. Via B&D werd ik naar Parts.nl verwezen met artikel nummer. Na aflevering van onderdeel bleek (1) diameter doorgang borggang te klein (opgelost door zelf uit boren) en (2) de afstand tussen de twee voetjes van het borgblokje bleek te klein (opgelost door met een ijzerzaagje een van de pootjes te kortwieken). Uiteindelijk gelukt. Les voor B&D en/of Parts: zorg dat het echt past!

Excellent product, just as described. Nice that you stock these Dyson parts.

Duideijke zoekfunties en snel geleverd.

Wasdroger met spoed nodig, snel gevonden en heel snel geleverd!

Snelle afhandeling en bezorging.

Website biedt goede informatie en bestellen gaat gemakkelijk.

Fijn dat we dit onderdeel konden bestellen

Goede ervaring, vervelend dat je niet gratis kunt parkeren bij de vestiging. Ook jammer dat je je bestelling niet gratis kunt ophalen bij de vestiging. Volgende keer toch maar laten bezorgen met tante Post. Heel jammer dat de vestiging in Velp/Arnhem is verdwenen!

Super service

Ik was op zoek naar een pluizenfilter voor mijn droger (Beko). Een hele fijne zoekfunctie bij het product is de optie om te controleren of het product geschikt is voor de type droger. In mijn geval bleek de filter niet geschikt te zijn, maar gelukkig kon ik parts.nl heel eenvoudig om hulp vragen via het formulier, type nummer invoeren, wat ik zocht, super. Dit scheelde mij uitzoekwerk. Dezelfde ochtend nog kreeg ik bericht welke pluizenfilter wel geschikt was voor mijn droger. De volgende dag had ik het in huis.

Juiste product snelle levering.

Doen wat ze zeggen!

Super service en snelle levering grandioos

Goede ervaring en correcte afhandeling.

uitstekend

na lang zoeken naar onderdelen alles gevonden wat ik nodig had en niet duur niet te onderschijnen van originale parts

(Super)snel en probleemloos

Oeps... onderdeeltje melkopschuimer defect. Binnen 5 minuten besteld, binnen half uur status verzonden. Had het pakje uitwindelijk na 2 dagen. Prima verpakt. Als er iets beter kan: keuze andere verzender, ben geen fan van DHL...

Zeer behulpzaam en geweldig!

Ik heb een berichtje gestuurd of het onderdeel wat ik nodig heb had ook door hun verkocht werd , kreeg bericht terug met een voorbeeld en of ik het juiste onderdeel wou aanwijzen gedaan en een foto bijgesloten van het stukke onderdeel , vervolgens kreeg ik een link voor het onderdeel wat ik zocht

Super snelle levering

super snelle reactie op vragen. En ook nog super snelle levering

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!