Helemaal top!

Het product wat ik kocht was prima in orde, en goed verpakt, Helemaal prima dus en snel bezorgd!

Snel en goed

Overzichtelijke site. Makkelijk om een bestelling te plaatsen en zeer snel geleverd

Goede ervaring

Het duurde wel even, niet vandaag besteld morgen gelever. Maar wel het goede en voorzichtig verpakt.

Gemakkelijk webshop en fijne snelle levering

Voor de vaatwasser en hogedrukreiniger 2 onderdelen besteld, snel in huis, en paste perfect. Beide weer up en running.

Fijne snelle afhandeling

Voor de tweede keer een onderdeel besteld bij Partsnl. Voor onze koelkast hadden we snel een rekje nodig voor in de deur. Deze was snel gevonden en na bestelling snel geleverd. Super tevreden.

Gewoon goed: veel leverbaar en duidelijke website

Weinig aan toe te voegen: groot assortiment aan reserve onderdelen en snel leverbaar.

Bij PartsNL een nieuw melkreservoir gekocht voor mij Nespresso DeLonghi, nu een week in gebruik en doet het prima. Snelle verzending, na het bestellen binnen één werkdag in huis. En erg fijn dat je onderdelen ook los kan bestellen.

Zeer goed en passend

Kom al jaren bij parts, eerst in Arnhem nu in Velp. Wordt altijd TOP geholpen.

vlotte afhandeling en aardige en vriedelijke mensen

de pakjes worden heel snel bezorgd en altijd op de aangegeven tijd.

Goede service en goede prijzen

Alles naar wens en heel fijn om het pakketje bij de winkel op te kunnen halen waar een ontzettend vriendelijke dame mij heeft geholpen.

Snelle levering past precies

Product voldoet aan de beschrijving. Snelle levering en duidelijke uitleg hoe het bevestigd dient te worden, maar ook welk artikel je nodig hebt !

PartsNL geweldig!!

Parts NL heeft alles voor je in huis snelle levering en staan direct voor je klaar.

Snelle levering en product zoals omschreven

Snel geleverd en redelijke prijs

Het onderdeel was gemakkelijk te vinden in de webshop. Snel besteld en verzonden. De vaatwasser werkt weer!

Vriendelijk geïnformeerd over de uitstel van de levering met een paar dagen. Daarna keurig het bestelde gekregen, zoals afgesproken.

Snelle correcte levering

Product voldoet aan de verwachting. Snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd

Altijd alles wat ik bestel snel gekeverd Prijs is ook altijd goed Fijn ook dat er originele en alternatieve onderdelen worden aangeboden

Duidelijke communicatie

Elke keer als ik iets vroeg, werd er snel geantwoord. Kreeg ook steeds mailtjes wanneer de levering uitgesteld werd doordat product toch niet door de leverancier aangeleverd werd. Dat is erg prettig. Dus ben blij met deze sevice.

Perfect geregeld daar!

Super makkelijk, snelle levering, echt blij mee.

Snelle levering van goede product

Fijne site met duidelijke omschrijving. Snelle levering van het product dat ik had besteld.

Vriendelijke bezorgen en pakket netjes afgeleverd

Alles ging zoals het hoort, vriendelijke bezorger en het pakketje netjes afgeleverd. daar kunnen veel bezorgdiensten nog een hoop van leren !!

Snelle en goede service.

Afspraken werden goed nagekomen en de bezorging klopte met de voorspelde dag. Het artikel was goed verpakt.

heel goed

snelle service

snelle levering en prima pruduct

snel bericht over orderplaatsing. goed product en snelle levering

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!