Supersnelle levering van een scherp geprijsd kwalitatief prima product!

2 led spotjes gekocht voor in de afzuigkap. Goede verlichting en tegelijk ook sfeervol door de warm witte kleur. Super snelle levering (s'avonds om 21.30 uur besteld en de dag erna in de brievenbus). Ook de prijs is, in vergelijking met andere aanbieders, heel redelijk. Kortom; in alle opzichten top!!

Snelle en efficiente behandeling en afhandeling

Positie

Goede, snelle en correcte levering. Wel duur €14,- voor twee rubber doojes.

Ik vind jullie dienstverlening goed, ook al heeft deze levering langer geduurd dan ik gewend ben. Wat ik heel irritant vind is het aantal emails die ik ontvang voor 1 bestelling, het valt mij op dat dit niet alleen bij jullie is maar ook bij andere webshops. Als ik goed geteld heb inclusief de e-mails van post.nl 9 stuks vanaf 23-4 dus in 5 dagen tijd.

Doen veel moeite om onderdeel te leveren

Mijn bestelde onderdeel was bijna niet meer te krijgen. Via PartsNL.nl heb ik mijn juiste onderdeel ontvangen. Ze hielden mij nauwkeurig op de hoogte wat betreft de levertijd. Goed geregeld PartsNL

Netjes geholpen, wel een lamge levertijd.

Ik had een onderdeel waar een lange levertijd op zat, vooraf bekend maar de leveringsdatum is toch verschillende keren naar achter geschoven. Dit werd netjes gecommuniceerd.

Makkelijk en snel gevonden wat ik zocht

Nadat mijn blender van Kenwood kapot ging kwam ik via parts.nl snel aan het vervangende onderdeel wat ik nodig had. Werd snel bezorgd ook

Gemakkelijk te vinden

Boiler gekocht voor een oude Senseo. Onderdeel was gemakkelijk te vinden, opgehaald bij een winkel in de buurt, snel geleverd. Prima onderdelenhuis.

Goed vindbaar en snel

Ik kon mij stofzuiger motor goed vinden. Er stond ook duidelijk bij voor welke types die allemaal past. Er is veel keuze en deze is prima en snal geleverd.

Very good Customer Support

Precise and fast customer support original equipment

Makkelijk om het juiste onderdeel te vinden met duidelijke afbeeldingen en snelle levering

Gemakkelijke zoekmachine en duidelijke foto's van de onderdelen. Zeer snelle levering.

Top service en kwaliteit

Prima prijs kwaliteit verhouding. Fijne webshop

Snel , fel en dik oké. !

Om 21 u besteld...geleverd 200 km verder s' anderendaags om 13h15. Uw firma doet wat ze belooft in de advertentie. Dikke merci.

Goede service en vaak een snelle levering.

Al meerdere keren onderdelen besteld en vaak zijn deze binnen de verwachte levertijden geleverd, met uitzonderingen daargelaten. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Hele snelle service

Bij het zoeken naar een artikel werd ik erg snel geholpen. In een paar mails heb een weer werd het de medewerker duidelijk wat ik nodig had en kwam direct met het voorstel voor een oplossing. TOP!

Parts arrived on time.

Parts arrived on time and store owner was very helpful.

Netjes

Snelle service goed product en inderdaad volgende dag geleverd

Gewoon zoals het hoort!

Wat belooft werd, werd ook gedaan!

snelle en correcte behandeling

voor herhaling vatbaar

Positieve ervaring

Goede service, ondanks een fout in de levering toch onmiddellijk opgelost. Coorect bedrijf.

onderdelen zijn goed vindbaar

onderdelen zijn goed vindbaar en er is ook nog een extra controle of het onderdeel voor jou apparaat toepasbaar is.

Simpel en snel

Onderdeel beschikbaar, belofte van levering volgende dag nagekomen. Eenvoudig, simpel en snel. Prima!

Duidelijke site. Snelle en correcte levering.

Site is overzichtelijk en bevat volledige info. De levering is snel en klopt met wat op de site staat. Producten zijn ok.

Origineel

Nou, onderdeel ontvangen, past precies. Geen lekkage meer. Maar de vraag is ook, hopelijk gaat het lang mee, want op de verpakking staat een grote sticker met daarop, "made in china". Nou ja, wat wordt niet in china gemaakt. Origineel of Orichinees ??

Onderdeel snel gebonden dag later thuis

Onderdeel is snel gevonden en de volgende dag thuis goed verpakt.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 20 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!