Prima overzicht op site om type nummer te selecteren

Prima site, verzending pastte perfect

Goed vervangingsonderdeel, snel geleverd

Aandrijfasjes voor scheerapparaat Philips 5000. Werkt prima, scheerapparaat loopt als nieuw.

Hij past!

Het was wel even zoeken in de nummers maar het klopte wel. De flessenhouder in onze koelkast is er weer. Helemaal fijn!

Het product werd snel geleverd en de kwaliteit is exact hetzelfde als het origineel.

Het product werd zeer snel geleverd, binnen één dag, en het was precies het originele onderdeel.

Keurige bezorging en juiste levering

Bestelling braun aromaster koffiekan keurig volgens afspraak bezorgd

Onderdeel klopt en past, snel verzonden!

Duidelijke omschrijving van het onderdeel en voor welk apparaat het bedoeld is. Snel geleverd en helemaal tevreden!

Zorgzaam snel levering

Op gesproken afspraak levering en netjes op tijd

Goed product !!

Snelle levering - goed verpakt en makkelijk te vinden op de website.

Wat ik nodig had

Pashouders besteld Makelijke site was zo gedaan en snel geleverd Zeer tevreden

Doen wat ze beloven

Op tijd geleverd en goed verpakt. Ik zou hier zeker weer bestellen.

goed verzonden

Binnen paar dagen goed ingepakt en wel bezorgt op gewenste locatie. Dank je wel.

Goeie service vriendelijk en snel. Veel dank.

Tevreden!

Product precies hoe ik het verwachte

Snel geleverd; product is prima

Keurig afgehandeld. 1 dag later maar gezien de decemberdrukte toch goed gedaan.

Prima ervaring. Fijn dat er geen tig mailtjes komen over de status en verzending.

Prima vervangend onderdeel voor kruis koffiemachine

Duidelijke produktweergave, zodat ik gelijk het goede product heb kunnen bestellen.

Top bedrijf

Ik bestel een stofzuiger slang en direct een mail netjes op de hoogte gebracht kwa leveren en na 2 dagen is de slang binnen een mooie kwaliteit. Een goeie service.

top ,juiste onderdeel en volgende dag geleverd

makkelijk gevonden en goede prijs

Gewoon perfect

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snel geregeld

Snel geregeld onderdelen voor wasmachine. Ook een artikel dat niet te vinden was dat toch na offerte aanvraag snel werd aangeboden. Zo kon mooi sales samen als een pakketje gelijktijdig worden toegestuurd. Wel zo handig in deze drukke pakkettijd.

Snel en correct. Super tevreden

Razendsnelle levering en veel geld bespaard

In plaats van een nieuwe Siemens inductieplaat te kopen kon ik een gebroken glasplaat eenvoudig zelf vervangen met goede product verwijzing van Parts.nl

Het wordt je makkelijk gemaakt

Kon checken op site of onderdeel ook bij mijn koelkast pasten. Snelle levering, Goed verpakt, kortom revreden klant

Zo gevonden en volgende dag ontvangen en geïnstalleerd Toppie

Makkelijk gezocht en snel ontvangen , kwaliteit volgende keer weer. Topbedrijf makkelijk en snel bij partsnl.

Vlot en goed

We wachten al 2 maanden op dit onderdeel van de verkoper zelf. We wilde voor de kerst de koelkast optimaal gebruiken. Dus bij PartsNL besteld in het weekend en maandag al geleverd! Top, wou dat ik 6 sterren kon geven.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!