Schitterend

Besteld op vrijdag avond en de dag nadien al geleverd op zaterdag en mijn karcher hogedruk reiniger kon herstellen en terug gebruiken - top service waarvoor mijn dank aan parts nl

Keurig op tijd geleverd

wasmachine verwarmingselement

Snel juiste element gevonden, goede prijs en duidelijke foto's ter vergelijking. Anderhalve dag later alles weer aan de praat, top!

Snelle reactie op mijn vraag en meteen het juiste product.

Snel

Ik was zo dom geweest het opvangbakje van mijn koffiemachine gelijktijdig met de drap weg te gooien. Gelijk een nieuw bakje besteld, de andere dag al in huis. Het bakje was heel schappelijk geprijsd, verzendkosten waren hoger.

snel gevonden en ontvangen! prima

Een kapotte stofzuiger telescoopbuis heb ik aan de hand van een typenummer heel snel gevonden en besteld. En een dag later al in huis, werkelijk heel snel geregeld.

Heel goed!!

Snelle service, vriendelijk en snelle levering.

Goed meer valt het niet te zeggen.

Snelle levering, volgende dag in huis!

Goedkoop en snel

Het onderdeel voor de karcher raamwisser was een stuk goedkoper dan op andere websites. Na bestelling en betaling had ik het de dag erna al in huis! Helemaal geweldig!

Alles weer als nieuw

Mijn keukenmachine is weer als nieuw!

Afgesproken en waargemaakt !!!

Goede advies, meegedacht, behulpzaam bij de bestelling en op de juiste tijd geleverd. Het is dus Top parts.nl. Gr wander

geweldig

één van de weinige bedrijven waar het overzichtelijk en duidelijk als het gaat om de sortering van de onderdelen. Prima site.

Top voor onderdelen

Heel eenvoudig om een onderdeel te vinden en ook nog gelijk verzonden.

Goed en snel geholpen

Er word goed aandacht besteed om het juiste product te leveren

Snelle levering, goede materialen

Producten zijn goed verpakt en snel geleverd. Al meerdere keren naar tevredenheid besteld. Aanrader!

Snel, goedkoop, goed

Ik was blij verrast door de prijzen, fijn! En mijn bestelling was er een dag later. Top!

Goede service, snel geleverd

Via de chat opgegeven merk,serienummer en welkonderdeel ik zocht. Ik kreeg binnen enkele minuten al reactie. Onderdeel besteld en de volgende dag in huis. Past perfect.

Snel en alles correct geleverd

Snel en alles correct geleverd

Doen wat we graag willen.

Goed website, snelle levering van het goede onderdeel. We konden weer snel koffiedrinken.

Snelle levering van passend onderdeel

Vervangend onderdeel van gasstel besteld, op basis van informatie op de website dacht ik al dat het zou moeten passen (foto en beschrijving). En inderdaad perfect.

Snelle service en levering

Had snel het juiste product gevonden en thuis ontvangen.

Geweldig!!!!!!!

Een plankje in onze vriezer was kapot gevallen, grote paniek op zoek naar een nieuwe. Bij parts kon ik hem ook zo niet vinden maar na een chat gesprek en vraag naar het serienummer kreeg ik een tekening van onze Amerikaanse koelkast opgestuurd en werd er gevraagd welk nummer op de tekening ik nodig had. Na aanleiding daarvan is er een offerte opgemaakt, daarmee zijn wij akkoord gegaan en hadden 3!!! dagen later het product al binnen. Echt super super super service, als ik weer iets ‘onmogelijks zoek’ weet ik waar ik moet zijn!!

Het onderdeel is snel geleverd en functioneerd goed

LS, De regelprint van mijn Atag oven was stuk. De door u geleverde print werkt goed, doch er was een probleem met de potmeter voor de temperatuur. De as van de potmeter is veel dunner dan van het origineel. Hiervoor heb ik een opvulstuk moeten maken.

Super service gekregen

Onderdeel voor wasdroger besteld zou volgende dag geleverd worden maar kwijtgeraakt bij dhl week lang gemaild met dhl niks wijzer maar door snel handelen van partsnl en opgestuurd met nu post nl toch binnen 24 uur ontvangen Top actie

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.