Erg lange wachttijd op product

Het duurde erg lang, twee maanden. Wel het wachten waard. Goed product.

Verkeerde product

Product past niet meteen retour gemeld kan weer terug.

Duidelijk en snel.

Specifiek onderdeel voor mijn koffiemachine binnen 5 minuten online gevonden en besteld op zaterdag. Maandag in huis. Top!

Goed en snel ..

Nette levering en super bezorging

Onderdeel van mijn keukenmachine ging stuk 1 dag voor kerst. Besteld en dag na kerst kreeg ik t thuis bezorgd.

De printplaat van onze Dyson was stuk maar gelukkig met een nieuw onderdeel snel en goedkoop opgelost. Topwinkel!

Zelfs tijdens de feestdagen een snelle afhandeling van de bestelling.

Snelle levering en makkelijk te zoeken op de site.

Het was makkelijk zoeken om het juiste onderdeel te krijgen. En het werd de volgende dag geleverd, zelfs in deze kerst/vakantie periode.

Goede site. Makkelijk te bestellen

De onderdelenwinkel van Nederland

Ik vind en bestel hier altijd als ik een onderdeel van een apparaat nodig heb. Scherpe prijzen, goede kwaliteit en snelle levering.

Snel geleverd, juiste onderdeel

Hij doet het weer

Duidelijk en betrouwbaar

Goed georganiseerd

Vol doende mail en info van te voren

Besteld 1 gag laten geleverd snelle levering

goede onderdelen snel ontvangen

ik heb advies gevraagd en snel een antwoord gekregen welke schokbrekers voor mijn wasmachine nodig zijn. Het enige wat ik onduidelijk vond, is dat er 2 soorten schokbrekers op de website stonden en het voor mij niet duidelijk was wat het verschil tussen deze 2 was.

Bestellen, betalen en direct ontvangen.

In mijn geval ging het om een specifiek onderdeel dat Parts.nl in het assortiment had. Na bestelling had ik het binnen 24 uur in huis. Gewoon perfect.

Uitstekende service

Voor 22 u besteld en 's anderdaags geleverd zoals beloofd! Heel handig, als je droogkast het begeeft!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Duidelijke omschrijving op de site. Alles was snel geleverd.

Supersnel

Werkelijk ongelooflijk hoe snel een online bestelling zelfs in de drukke kersttijd wordt bezorgd.

In een dag besteld en geleverd

Supersnel en eenvoudig

De bestelde onderdelen zijn volgens afspraak geleverd.

Tevreden

Snelle verzending en goede communicatie. Vriendelijke geholpen in de winkel.

Prima assortiment

Geweldig!

Had eerst een nieuwe staafmixer gekocht, net voor Kerst, bleek die niet te passen op m'n oude onderdelen. Balen! Dus snel gezocht bij Parts.nl en daar hadden ze nog mijn oude staafmixer van Brauns, precies dezelfde, en dan alleen de motor, want de rest had ik allemaal nog. Kwam dag voor Kerst binnen, ook die dagen weer gered!

Snel service

Heel goed service en snel verzending van bestelling ik zelf give deze bedrijve 10 op 10 ik bestel uit België en volgende dag geleverd top top top

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!