ruime keuze en snelle en perfecte levering

Een berijf met een zeer ruimen keuze aan onderdelen van alles en nog wat. Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd en keurig volgens de vooraf aangegeven tijd ! Geen enkele reden tot klagen dus.....ga zo door PartsNL !!!

Keurig op tijd

Geen problemen. Alles was volgens omschrijving

Buitengewoon teleurstellende klantenservice

Helaas kan ik Parts.nl niet meer dan 1 ster geven. De problemen begonnen al bij de levering. Op de website werd “volgende dag in huis” beloofd, maar in werkelijkheid duurde dit twee dagen. Volgens DHL was het pakket niet tijdig door Parts.nl aangeleverd. Dat is een tegenvaller. Daarnaast bleek bij één van de geleverde artikelen dat het gebruikte inpakplakband flinke lijmresten had achtergelaten op het product. Pogingen om dit te reinigen waren slechts gedeeltelijk succesvol. Contact met de klantenservice hierover stelde teleur. De reactie was afstandelijk en kwam erop neer dat ik het probleem zelf had veroorzaakt en dat Parts.nl hier niets aan zou doen. Dat vind ik bijzonder jammer, zeker omdat dit eenvoudig klantvriendelijk opgelost had kunnen worden. Deze ervaring heeft helaas geleid tot een negatieve indruk. Voor mij reden om hier in de toekomst niet meer te bestellen.

Snel en goede kwaliteit product

Makkelijke site, snelle levering en goede communicatie

goed en behulpzaam

keurig op tijd onderdeel opgezocht voor mij per telefoon

Top! Snel én goed.

Vandaag besteld, morgen geleverd en goede communicatie!

Goede service snel antwoord op vraag.En snelle levering.Web shop top. Winkel amsterdam helaas geen reactie op vraag voorraad dus daarom toch online besteld.

Snel en eenvoudig

Betrouwbaar

Snelle levering, en netjes op tijd bezorgd. Was ook netjes verpakt. Ook was goed te vinden op de website het product. Het bestellen was ook goecte doen, gewoon stapoen volgen

Correcte en snelle levering!

Nieuw bakblik besteld voor mijn broodmachine.Zeer goede prijs en een snelle levering zelf in België geleverd de volgende dag. Zeer tevreden!!!

Vandaag besteld, morgen in huis. Mooi toch.

Helemaal goed.

Goed geadviseerd, onderdeel via ontvangen link makkelijk te bestellen en snel in huis. Helemaal goed.

Goed bedrijf met Parts when you need them.

Mooie duidelijke website. Makkelijk om Spare parts voor al je apparaten te vinden en supersnelle levering. Top!

dikt tevreden over de verzen status

ik ben dik tevreden Over de info hoe PartsNL mij op de hoogte hout als de verzending later komt omdat er 1 product niet op voorraad was

gemakkelijk zoeken en betaalbaar

parts nl is gemakkelijk en snel

Lange levertijd was jammer!

Product met vertraging afgeleverd. Het betreft een afsluitrubber voor de deur van het diepvriesgedeelte aeg koeldiepvriescombinatie. Is het mogelijk om een werkbeschrijving van de montage na te sturen? PNC 925 503 171 - 03 A.W. Cino-Burger Soetelaer 29 4484DB Kortgene Tel; 0657547276

Pima afhandeling en levering.

Het bestelde kwam overeen met de afbeelding op de bestel pagina de levering kwam zoals toegezegd. Het product paste precies. Een suggestie. Kijk nog eens naar de kwaliteit van de foto's van het product op de bestelpagina. Deze foto's zijn veel te licht en daardoor jammer genoeg zeer onduidelijk. Verder geen opmerkingen.

Heel fijn bedrijf met vriendelijke medewerkers

Aangezien het product wat ik nodig had niet meer te krijgen was i.v.m. verjaring heeft een medewerker een vervangend product voor mij uitgezocht en kon ik binnen een dag de bestelling plaatsen. Een dag later had ik het in huis. Geweldig.

Ik wist niet welke garde ik moest hebben voor mijn handmixer maar na een belletje gelijk goede artikel besteld Wel goed opletten of je niet een aansluitend artikel nodig hebt, wat in mijn geval was. Gelukkig werd dit bij het eerste artikel goed aangegeven.. Na bestelling, de volgende dag al in huis en het past precies en werkt goed

Snel en helder

Heldere website. Keurige snelle levering van het juiste onderdeel

Snel geleverd en product beantwoordt aan de verwachting

Schokbrekers gemonteerd en werken naar behoren. Vele publicaties over montage. Een Miele Novotronic W857 is echter aan de onderkant open. Daar vandaan, en met de open voorplint, zijn de bevestigingen goed benaderbaar.

Snel en keurig geregeld

Onderdeel makkelijk te vinden, snel geleverd. Zo hoort het.

Snelle levering, staafmixer past op bestaande onderdelen

Ik had een losse staafmixer van Kenwood gekocht omdat mijn bestaande het niet meer deed en ik verschillende onderdelen erbij heb. En deze past inderdaad zoals ook op de website was aangegeven.

Alles prima!

Alles prima! Website zoekt makkelijk op typenummer, snel ontvangen. Ideaal :-)

Pomp droger stuk, gebeld en een hele vriendelijke man heeft mij geholpen om de juiste te bestellen..

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!