Perfect, zelfs voor mijn oude koelkast

Zelfs voor mijn 16 jaar oude koelkast nog een deurrubber kunnen krijgen die de fabrikant niet meer op voorraad had. En met een goedkope reparatie de levensduur verlengen is toch beter dan elke keer een nieuwe koelkast kopen Ik kom hier vaker vanaf nu!

Ik heb een betrouwbar bedrijf moge kennen.

Mijn bestelling bij PartsNL was zoals het beschreven stond op de site. De communicatie over verzending was meer dan voldoende duidelijk.

Bestelling volgende dag geleverd en goed verpakt.

Overzichtelijke website. Goede productinformatie en duidelijke Foto’s. Daarnaast is het produkt zeer vlot verzonden en goed verpakt!

Ruime keuze, snelle levering!

Ruime keuze in onderdelen! En snelle levering. Al 2 x dankbaar gebruik van gemaakt.

Oude Miele kan weer jaren mee

De pistoolgreep past perfect op mijn goede ouwe trouwe Miele stofzuiger. Snelle levering bovendien

Supersnelle levering

Een nieuw onderdeel voor de koelkast ‘s avonds vestten de volgende morgen ontvangen en nog veel goedkoper dan elders

Onderdeel goed kunnen vinden in de shop, bestelling en levering prima

Fantastich de juiste onderdelen en super snelle levering

De sit is makkelijk benaderbaar evenals het bestelproces. Levering binnen 1 dag maakt mijn een gelukkige klant.

Super snelle levering

Super snelle levering en het juiste onderdeel voor mijn Liebherr vriezer uit 2006, top!

Een hele goede ervaring !

Snelle levering en zeer goede service, er wordt ook heel snel gereageerd bij vragen, dus prima bedrijf !

Had what I needed

It took me about 10 minutes to quickly find the drain tube for my old washing machine. Saved a bundle.

Snel

Precies zo als.het moet.

vlotte afwerking

makkelijk vindbaar op de site jammer van de hoge verzendkosten het pakketje paste prima in de brievenbus versturen als brievenbus pakket was voor mij voordeliger geweest verder prima website

Niet duur , snel geleverd :PRIMA

Niet duur , snel geleverd : PRIMA

Snelle levering van product

Heldere website met snelle navigatie / validatie van het onderdeel dat ik zocht. Kon ook nog checken of het onderdeel wel de juiste was - had eerst de verkeerde geselecteerd - dus gelukkig niet de verkeerde besteld/ontvangen. Onderdeel exact zoals verwacht en op de afgesproken dag bezorgd. Kortom: prima proces

Betrouwbaar!

Het door mij bestelde en betaalde artikel was niet leverbaar. Er werd een tijd indicatie gegeven van wanneer wel en dat kwam helemaal uit. Het artikel is zorgvuldig ingepakt en inmiddels onbeschadigd bij mij afgeleverd. Parts.nl is dus betrouwbaar en ik ben een tevreden klant.

Perfecte slang, perfecte service!

Ik heb de "Slang Omwalspomp" voor mijn vaatwasser besteld bij PartsNL en hem in de winkel opgehaald. Wat een perfecte ervaring! Allereerst: de service was top. Ik kreeg duidelijke e-mailupdates over de status van mijn bestelling, zodat ik precies wist wanneer ik hem kon ophalen. Dat is pas klantvriendelijk. De slang zelf was exact het juiste onderdeel, een perfecte match voor mijn vaatwasser. De kwaliteit is heel degelijk en de montage verliep zonder problemen. Mijn vaatwasser draait weer als een zonnetje. Kortom: voor degene die op zoek is naar een betrouwbaar onderdeel en een winkel die je netjes op de hoogte houdt: PartsNL is een aanrader!

Prima service, snelle levering.

Prima service, snelle levering. Precies wat ik nodig had.

Netjes verpakt, snelle levering

PartsNL Onmisbaar in deze weggooimaatschappij

Zocht onderdeel Bosch wasdroger, bij Bosch niet los leverbaar. Moest complete deur aanschaffen € 130,-- Gezocht bij PartsNL Bingo niet origineel, maar perfect passend. Kosten € 9,-- Duim op voor PartsNL

Perfecte afhandeling

Alles wat er voor nodig is om een bestelling correct af te handelen is hier gedaan, vanaf de bestelling tot aan de levering was grandioos

snel en goed

product werd snel geleverd. product was het correcte vervangonderdeel voor mijn senseo-machine.

Heel tevreden snelle levering goede kwaliteit onderdeel.

Prima service en goede onderdelen

Top bedrijf!

Top bedrijf !

Onderdeel wasmachine binnen 1 dag in huis, zoals beloofd ! Wasmachine draait weer !

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!