Advies over reparatie en levering nieuw onderdeel. SUPER!!

Senseo koffiepad machine uit 2021 veel defecten, o.a. knipperend licht voor leeg waterreservoir. Parts.nl gaf oplossing en leverde nieuwe waterbak. Apparaat weer als nieuw!

Heel fijn behandeld

Het artikel dat ik zocht hadden ze niet, maar ik werd keurig geholpen met een alternatief dat prima voldoet

Gewoon gebeld, contact gehad en het bestelde binnen 24 uur thuis ontvangen. Wat wil je nog meer. Top

O. Heb het hierboven al aangehaald. Ik merk dat ik een specialist aan de lijn had, die mij van juiste info vwb aankoop voorzag. Uit de kunst. Ik ga mijn vrienden het webadres doorgeven.

Snel en duidelijk

Handige chat waardoor het juiste product snel gevonden was

Top!!!

Volgende dag in huis en hij werkt perfect!! Top service!

Het was allemaal prima geregeld en de juiste onderdelen ontvangen.

Originele onderdelen snel geleverd

Het opzoeken van het juiste onderdeel kan wel wat beter. Je moet soms ook nog kijken of het wel geschikt is voor jouw toestel. En bij vervangingsonderdelen van een andere leverancier, mag wel beter iets over de kwaliteit van het vervangende onderdeel worden vermeld.

Gewoon goed!

Gewoon goed, duidelijke website en snelle levering.

Wanneer ik betaal voor thuislevering, wil ik ook thuislevering!

De koerier, aangesteld door PartsNL, vond het véél makkelijker om ineens alle pakjes bij een pakjescentrale af te gooien, en deed zelfs geen poging tot thuisbezorging. Echter, ik betaalde voor THUISlevering!! Wanneer je aan PartsNL terugbetaling vraagt wegens niet-uitvoering van hun contract, dan willen ze eerst wachten tot het pakje bij hen is teruggekeerd (en als klant heb je geen afgiftebewijs, tracking,... ). Dus, wachten maar, en fingers crossed dat het niet verloren gaat!!! De leverancier voert zijn deel van de overeenkomst niet uit, maar de klant moet blijkbaar maar de gevolgen dragen.

Prima webwinkel

Product is naar wens en de verzending was snel.

Alles perfect.

In één dag onderdeel besteld, bezorgd op afgesproken tijd. Chapeau !!

Het was al bezorgd voordat ik er aan dacht

Snel bezorgd en voor alle apparaten de juiste onderdelen. In 1x drie zaken op orde! En dat van verschillende producten.

Snel en goed

Bij PartsNL hebben ze door dat goede en duidelijke productinformatie essentieel is om een klant blij te maken. Naast duidelijk foto's van het onderdeel en de nodige maatgegevens is er ook nog een controle mogelijkheid typenummer zodat je er 99,99% zeker van kunt zijn dat het bestelde onderdeel ook in je apparaat past.

Originele onderdelen per stuk kunnen kopen, snel verzonden

Voor een oude workmate heb ik de originele onderdelen die ontbraken hier per stuk kunnen kopen. Ze zijn snel en in een passende doos verzonden.

Gemakkelijk bestellen snelle levering!

Koffiepot gesneuveld en al snel via PartsNL de juiste vervanging gevonden. Besteld en direct geleverd, prima service!

Snelle vriendelijke service.

Het is fijn dat je bij PartsNL producten kunt kopen en ze kan afhalen in de winkel. Je wordt er altijd vriendelijk geholpen en de verzendig is snel en voordelig. Ook zijn de producten netjes.

Duidelijke communicatie en snelle levering.

Duidelijke communicatie en snelle levering.

Het goede product gevonden dmv de juiste service.

Via de chatbox kon ikspecifieke vragen stellen rondom een afdichtrubber voor mijn oven. De oude is versleten en deze was aan vervanging toe. Dat luistert nogal nauw, want je moet precies de goede hebben. En het type plaatje van mijn oven is zodannig verstelen dat ik niet kon aflezen welke oven ik heb. Dus na wat uitzoekerij op google en de gesprekken met de medewerker van chatbox kon het juister rubber vinden. Ik vind het fijn om te zien dat een webshop als deze zijn best doet om de service rondom 'moeilijke' en specifieke producten op een aardig niveau weet te brengen. Want eigenlijk zou ik afdichtrubber in een 'echte' winkel willen kopen om het eerst zien, het te kunnen opmeten en te voelen of ik juiste product in handen heb. Maar dat is hier dus toch gelukt. Een compliment waardig.

Verkeerde bestelling ontvangen

Ik bestelde 2 insteeklampjes voor afzuigkap en kreeg 2 lampjes om in te draaien voor oven of koelkast. 18€ weg. Terugsturen veel te veel gedoe, dus heb het maar gelaten voor wat het is.

Ik heb 's avonds een nieuwe koelkastplank besteld en de volgende middag werd deze al bezorgd in een zeer veilige verpakking. Perfect in orde allemaal.

Supergoed

Goede en snelle service

Snel en betrouwbaar

Het artikel wat ik zocht kon ik snel op de website vinden aan de hand van het typenummer. De prijs vond ik redelijk en het product had ik na een dag al in huis.

Topppp

Top geholpen

Makkelijk, doelbewust en goede prijs

Via product naam en artikel code makkelijk te vinden onderdeel, er word ook nog aangegeven of dit juist zou zijn voor mijn product. Vervolgens krijg ik het product snel en tegen een goede prijs (goedkoper als bij de producent) aangeboden.

hele goede afhandeling

gaat altijd perfect

Over PartsNL

PartsNL is de specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Met het grootste aanbod originele onderdelen van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Ook hebben wij een groot assortiment stofzuigerzakken, verlichting, batterijen, elektra, computeraccessoires, etc. Dankzij de webshop en ruim 30 winkels in Nederland vind je snel en makkelijk het onderdeel dat jij nodig hebt. Dus heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Repareren start hier!