Filtre

Prima service en snelle afhandeling

Mede dank zij het Repaircafe ben ik op het goede spoor gezet. Morgen wordt het bestelde onderdeel in het apparaat vervangen door de jongens van het repaircafe.

Zoals het moet gaan

Nieuw pomphuis voor mijn karcher k4 plus besteld. Makkelijk te vinden op de site en de volgende dag al in huis. Snel gemonteerd en werkt weer.

niet tevreden

levertijd meer dan 10 dagen, producten passen niet, duidelijk gecontroleerd bij bestellen dat het correcte apparaat is geselecteerd. de retour is onduidelijk, bij ontvangst geen pakbon in de doos en geen instructie dat er weer een pakbon of goedkeuring retour mee mag. Op de website staat dat je met korting bij DHL je pakket retour kunt sturen, echter als je aan de chat robbot vraag hoe dat moet, dan weet hij dat niet en is er geen mogelijkheid om met een medewerker te chatten

supersnel en goed!

Supersnelle levering, topkwaliteit onderdeel, en voor de juiste prijs. Helemaal top

Duurzaam en gemakkelijk

Een nieuwe flessenrek besteld voor onze koelkast, zo gaat hij weer jaren mee! Echt duurzaam en goede omschrijving welke je moet hebben. Ik werd er helemaal vrolijk van dat het weer gefixt is!

Uitstekend geholpen met uitzoeken en bestellen.

Toegankelijke site, super assortiment, volgende dag in huis!

Had een nieuw pluizenfilter voor mijn wasmachine nodig, super makkelijk te vinden, merkloze en goedkope variant voorradig (heldere foto) en dan is hij er ook nog de volgende dag, heel fijn!

Snel en super

Koste weinig moeite onderdeel was hetzelfde als het origineel en was ook super snel binnen Top bedrijf

Snelle levering en dag na bestelling afgeleverd

Veel keuze, goede documentatie en snel geleverd.

Veel keuze, goede, uitgebreide documentatie op website. Vooral keuzehulp is handig. Snelle levering.

Top en snel geregeld

Binnen 24 uur in huis en exact wat ik er van heb verwacht, zeker een aanrader!

Top, en snelle correcte levering.

Helemaal geweldig, juiste artikel, makkelijk te vinden op de site. En snelle levering!

Onlangs een kleine vertraging, netjes op de hoogte gehouden en het artikel in goede orde geleverd.

Mijn ervaring met Parts.nl is zeer Positief.

Uitstekende ervaring. Makkelijk per telefoon te bereiken, kreeg een explosie tekening en wist meteen, ook na overleg wat ik nodig had. Fijn zo:n steun.

Goed snel en goedkoop

Melkkan besteld, orgineel product snel geleverd tegen de goedkoopste prijs.

Niet .........,maar poetsen.

Makkelijk te navigeren site. Meestal parts in voorraad en super snelle en nette levering

Zeer prettig

Supersnel!!

Ongelooflijk hoeveel onderdelen ze bij PartsNL hebben! Onze 12 jaar oude Novy D830 afzuigkap maakte steeds meer herrie. Duidelijk versleten lagers. Via ChatGPT gechecked en inderdaad. Die gaf aan dat dan de hele motorunit vervangen moest worden. Gaf zelfs directe downloadlink bij PartsNL. Onderdeel was op voorraad! 's Avonds besteld, dag erna -dindong- keurig door DHL geleverd. Ik had de kap al open gemaakt en kon direct motor plaatsen. Plug 'n' Play. Superstil weer. Tweede keer dat ik bij PartsNL heb besteld. Repareren vind ik belangrijk, goedkoper en duurzamer. En geeft voldoening. Met zo'n leverancier kun je alles fixen! Top!

Super makkelijk

Vanaf het bestellen goed op de hoogte gehouden . Na 2 dagen kon ik mijn product in de winkel ophalen. In de winkel kon ik ook nog mooi wat advies inwinnen over mijn bestelde product.

duidelijke website en snelle levering

snel juiste onderdeel voor koelkast gevonden, meteen volgende dag geleverd

Alles verliep vlekkeloos.

De bestelling, de afhandeling, het informeren en het leveren liep helemaal perfect. Dank u.

Snelle levering. Goed verpakt.

Prima, juiste produkt.

Producten waren makkelijk te vinden op de website. Snelle levering en originele producten. Zou er zo weer bestellen!

Exact passend onderdeel voor een redelijke prijs.

Deurvak voor de koelkast bleek precies te passen, werd de volgende dag geleverd voor een heel redelijk bedrag

Goed werkende website en cnelle bezorging

Droger snaar opgezocht op de site en besteld. Kost een paar uurtjes om de droger te demonteren incl. monteren maar uiteindelijk doet de droger het weer perfect!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE